-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Kodlama
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel yazılımlarda her şeyi değiştirebilirsin çünkü sistem senin olur ama hazır yazılımlarda biraz kısıtlısın ve özel yazılımlarda işini iyi bilen kişilere yaptırırsan açık olmaz ben kendi hosting satış sistemimi yazdım istediğim kısmı editliyorum güncelliyorum vs. Açık vs. Yok güvenliği kendim aldım normalde hazır olsa whmcs kullanırdım ama ne gerek var kendim yazdım hem daha hızlı hemde her şey açık ve geliştirebiliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Biz bir firmaya geçtiğimiz aylarda anahtar teslim fiyatı 50bin tl den e-ticaret yazılımını sağladık 1 yılda ücretsiz güncelleme desteği ve güvenlik hizmeti vereceğiz.
Sıfırdan Ruby ile yazıldı, müşterimizin bütün isteklerini yerine getirdik. Kendisi toptan kahve ve kahve ekipmanları satmaktadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO, Wordpress, İçerik Üretimi
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Maliyetler müşteriye göre değişebilir. Biz Wordpress, Opencart ve Özel Yazılım olarak hizmet vermekteyiz. Ayrıca Ticimax ile de projelerimiz olmakta.
Maliyet olarak Ticimax gibi paketler ile Wordpress ve Opencart ucuz gibi görünse de sizin taleplerinize göre değişmektedir. Bir müşterimize Wordpress E-Ticaret sitesi yaptık 13.000 TL tuttu mesela... Bir başka müşterimizi çok sade ve spesifik tek 1 ürün için özel site istedi 4.000 TL tuttu :) burada skala hangi altyapı kullanacağınızdan ziyade neler istediğiniz noktasıdır. Eğer sizde ya herkes eticaret yapıyor hadi bende bir şansımı deneyeyim diye giriyorsanız Wordpress, Opencart deneyin derim... (esas fikrim bu durumda iseniz hiç girmeyin)
Birisinden elements.envato.com üzerinden bir tema temin edin 10 TL ye satanlar vardı forumda.
Siz kuramıyorsanız gene forumda anlaşın bir arkadaşla en babası 100 TL alıyor kursun - düzenlesin
Ardından ürünlerinizi girmeye başlayın ve deneyin...
Yok amacım kalıcı olmak diyorsanız emin olun 3 -4 sene sonra ne Ticimax gibi hazır sistemler sizi kesecek ne Wordpress, ne Opencart... Çok kallavi referanslar verenler var onların birçoğu ile görüşme şansım oldu hala hazır sistemde olmalarının sebebi siteyi bir süre kapatıp taşımak etmek müşteri kaybı + Türk insanı sitenin görünümü değişince alışmada zorluk yaşıyor gibi sebepler söylüyorlar.. Bu sebeple sektöre girecem sebat edecem uzun yıllar yapacağım diyorsanız kendinize özel bir yazılım yazdırın hatta mümkünse bir yazılım ekibi kurun (yazılımcı + grafiker + editör vs) o şekilde yapın.. Site olur olmaz sorunlar yaşadığında yada yedekleme durumları gibi konularda ekip sizde olsun.
İyi çalışmalar
2 kişi bu mesajı beğendi.
appKOBİ ile İşinizi Büyütün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli kardeşlerim çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun dediğinizin hepsini dikkate alacağım