-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba ben neredeyse 1 sene içinde sitemden 50 Bin tl kazandım ama vergi ödenceğini bilmiyorum şimdi vergi dairesi gitsem son 2 aydır kazanmaya başladım desem bütün herşeyi öğrenirlermi acaba
Şuan bir şirket açıp vergi ödemeyi istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ses etme :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Senelik 60 bin tl limit vardı hesaplarının incelenmesi için hala aynımı bilmiyorum. Vergi dairesine gitmene gerek yok mali müsavir ile görüş hocam o yardımcı olacaktır. Muhtemelen şirket açıp artık kazandıklarına fatura kesmen gerekecek. Sorun olacağını sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
geçmişi boşverip şu an şirket kurup bundan sonrakileri vergilendirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
merhaba kolay kolay geri dönük bakmaz vergi dairesi, ama ben 50.000 kazandım dersen tabii ki istemek zorunda. bu işte size kim ne yazarsa yazsın (bende de dahil). hiç birimizin cevabının % 100 doğruluğu olmayacak. vergi dairesi 5 yıl sonra bile bu 50.000 TL gelirinizi olurda görürse, 5 yıl geri dönük cezası ile alır yine alır. Kesinlikle bu sorunuzun cevabı yok emin olun. Tam olarak hislerle ilgili. Size ancak şunu diyebilirim, ben olsam ne yapardım, böyle bir cevap vereyim yolunuzu siz belirleyin.
Ben olsam: öncelikle hala gelirlerim aylık 2000-3000 tl nin üstünde olarak devam ediyorsa, maliyeye kayıt olur, bugünden sonrasını bildiririm riske girmem. geri dönük olanı bildirmem kısmet derim, yakalandığımda öderim. ama siz hangi yolu seçersiniz o size bağlı. dedim gibi her ne olursa olsun en doğru cevap yok. ama en doğru şu bir kazanç varsa vergisini elbet ödemek gerekiyor. iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
o kadar parayı çekseniz aylık ortalama 4 Bin TL yapıyor siz o parayı çekerken hiç mi maliye hesaplarınızı görmedi ? :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vergi dairesi karşısında kendini uyanık sanma. 1 yıldır kazandığını sanki 2 ay önce başlamış gibi söylersen onları kandırmış olmazsın kendini kandırırsın. Onlar senin sözüne bakmaz, resmi belgelere bakarlar. Yani vergi ödemen gerekliyse çakallık yapma sonra biriken vergi borcuyla kafanı duvarlara vurursun. Bir uzman ile konuşmalısın. Ve bir an önce işlemlere başlamalısın. Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlet banka hesaplarına google üzerinden gelen paraları görüyor. Sen şuan ince bir ipin üzerinde yürüyorsun gibi geldi bana. Çünkü bazı arkadaşlarımında başı yandı bu sebepten. Hiç anlayamassın bi anda ceza gelivermiş. Ben çok araştırma yaptım. Her kafadan bir ses çıkıyor. En doğru yolu size mali müşavirler verecektir. Adamlar yıllardır bu işin içinde ki bende en doğru cevapları onlardan aldım. Geçmişe dönük bir problem olup olmayacağını en iyi onlar bilir. Mali müşavir bulamasanız bile normal bir muhasebecide sorularınıza doğru cevapları verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-