-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba
Elimde 2 adet mükemel domain olduğunu düşünüyorum.
1. domain ; 1907.tv
2.domain ; Muhendisiz.biz
Kısacası fenerbahçeli bir muhendis olarak 2 domain için uzunca bir süredir, düşünmekteyim.
a) 1907.tv için fenerbahçemin kuruluş yılından bu yana bütün maçları teknik kadroları vs içerik olarak girmeyi planlıyorum.
b) Muhendisiz.biz için bir çok kez forum sitesi vs kurdum,bozdum falan, lakin kafam bu konuda karışık. Fikirlere ve ortaklıklara açığım.
Muhendisiz.biz domaini için aktif olarak ilgilenmek istiyorum, Lakin 1907.tv için se pasif gelir elde etmek niyetindeyim.
Bu konuda fikirleriniz ve önerileriniz benim için önemlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Mühendisiz.biz forumunuzu çok kez bozup kurmasaydınız gerçekten mükemmel olabilirdi. Güzel bir ön çalışma ve rakip analizi yaparak portal halinde yeniden hayata geçirmeli ve olmuyor/tutmuyor diye motivasyonunuzu düşürmeyerek ilerlemelisiniz. Diğer domain hakkında bilgi sahibi olmadığım için fikir veremem.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhendisiz.biz forum kurmuşsunuz. silip silip kurmayın bence de.
tüm mühendislik dallarına dair forumlar açıp konular girin.
eğitim kategorisinde de mühendislik fakültelerine dair bilgiler verebilirsiniz. sosyal medya hesabı açıp , arama kutusundan mühendis yazıp önünüze gelen mühendisleri takip edip reklamınızı yapın :)
bir de muhendisiz.biz adresine baktım da, forum kurulu , Web Master bölümünün işi ne üstad :)
hayırlısı olsun :)
sanalalem..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
XenForo kullanmalısın. Bu sistem, sana her konuda kolaylık sağlayacaktır. Tüm mühendisliklerle alakalı tüm "evergreen content" lerini oluşturabilir, herhangi bir x mühendisi olmak isteyenlere rehber olabilirsin. Hali hazırda mühendislerin de bilgi paylaşımı/aktarımı yapabilmesi için kullanışlı bir forum ve portal oluşturabilirsin. Türkiye'deki tüm Mühendisler Odalarına e-posta gönderebilir, portalını tanıtabilirsin.
ogets
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
İkinci el xenforo lisansını rahatlıkla bulabilirsiniz. Tüm hesap bilgileriyle satın almaya gayret edin. Dediğiniz gibi WordPress + XenForo yapmanız, markalaşma ve bulunabilirlik açısından en sağlıklısı olacaktır.