-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurye
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi kurali 7-8 gün olacak heralde hız olarak yavaş ne yaptiysam hizlandirmadım birde arkadaşlar google source ekliyorum ama içerikler google da çıkmıyor. 5-6 gun oldu hiç bir sonuç yok pek bilgim yok boyle site işlerinde yeniyim yardimci olacak birileri var ise rica etsem bana bir el atin be hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cache eklentisini kurman lazım sitenin açılış hızı çok farkediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurye
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kurulu bu forumda kimse yardimci olmuyor heralde herkes bir fiyatverme peşinde yazık ya
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sırayla cevaplıyayım.
Sorunuz: Siteyi kurali 7-8 gün olacak
Cevap: Acele etmeyin. Ortalama 10-15 günde index alırsınız.Tabiki sitenizi google search console eklediyseniz. Hızlandırmak isterseniz google gibi getir, pingleme ve imleme ile bir nebze hızlandırırsınız.
Sorunuz: Sitem yavaş diyorsunuz
Cevap: Bu konuda yüzlerce neden sayabilirim size. Genel 2 nedenden bahsedeyim. Hosttan kaynaklı olabilir. Yada Temanızdan. Buna yorum yapabılmemız içinde muneccim olmadıgımız için site adını vermelisiniz. Yoksa bizlerin hayal gücü yok sizin sitenizi bilelim.
Sorunuz: kurulu bu forumda kimse yardimci olmuyor heralde herkes bir fiyatverme peşinde yazık ya
Ücretsiz destek verdiklerimiz başımıza çıkıyor bu yuzden de kimseyi yargılamayın. Sonucta bilgi parayla satılır. Keza siteyi açmadan önce bilgi sahibi olmayı deneyıp sonra açsaydınız bu soruları sormazdınız. Sizinde en büyük sorununuz araştırmadan bu soruları sormanız kı siz araştırmaya üşenmişsiniz bırakında sizin üşendiklerinize burdaki insanlar araştırarak öğrendikleri için onunda bir değeri olsun.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad