-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Domaini sözlük amaçlı satın almıştım ama sonra öğrendim ki ekşisözlük patentli marka olduğu için bir çok arkadaşın fikri üzerine domain askıda bıraktım. Şimdi ücretsiz blog dağıtım sistemi kurmak istiyorum. Herkes boşta olan blogadi.eksisozluk.net adresini kayıt edip blog paylaşımları yapabilecek. Sizce sorun yaşarmıyım
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yaşarsın. Patentli marka. Alan adını elinden alsalar iyi yoksa daha büyük yaptırım yapabilirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Index’e satılıktır yaz ve öylece dursun. Mutlaka ulaşırlar.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Arkadaşlar bakın, ekşisözlük gerizekalı mı da bu domaini almamış. Adamın bir markası var ve tek bir alan adı yetiyor. Başkası aldığı zaman cezai tazminat hakkını saklı tutuyor. Maddi olarak ciddi bir yaptırım alırsınız ve bu ekşisözlüğün finans kaynaklarından biri haline gelir.
Yani marka olup tüm alanadlarını almayan firmalar için tazminat davası açarak hem domaini alma hem de maddi ceza yaptırımı uygulama şekli bir gelir modelidir. Umarım anlatabildim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
r137
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webdev
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorun yaşarsınız ama bunun kasıtlı bir tuzak olarak tasarlandığnı düşünmüyorum. ek bir finans kaynağı olamaz. sonuçta bu domaini bir çinli de regleyebilir rus da regleyebilir. ne yapacak kanzuk gidip çin de rusya da dava mı açacak?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
WIPO üzerinde ilgili alan adına ilişkin ibare onların tescilli markası ise alan adı doğrudan onların üzerine tescil edilir. Ayrıca tazminat, vekalet ücreti ve yargılama giderleri ile kanundan doğan diğer hakları ise her zaman saklıdır.
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sahibi avukat. Uzak dur :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
hyppia
Web - SEO - Reklam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ekşisözlük markası ile ilgili olumlu/olumsuz herhangi bir içerik olmayacaksa sıkıntı yaşamazsın. ama blog dağıtmayı düşündüğün için; açılan subdomainler için bu garantiyi verebilir misin bilemem. eğer sorumluluğu kullanıcılara yükleyeceksen de sağlam bir kullanım ve gizlilik politikası yazman gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bence site sahibiyle iletişime geç. marka olduğunuz bi an aklımdan çıkmış, domaini almış bulundum. Bu domain ile şu tarz bir çalışma yapmak istiyorum. isterseniz domaini aldığım fiyattan size teslim edeyim, izin verirseniz domain ile fikrimi gerçekleştireyim falan de. e posta ile iletişime geç ilerde sıkıntı olursa e postalar kanıt olsun. yok derlerse domaini sat gitsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD