-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Smush eklentisinden bahsediyorsanız maalesef yanlış bir seçim olmuş.
Zamanla veritabanına fazlası ile yük bindirir.
O zaman da bir konu açar veritabanı temizliği yaptırmak istiyorum dersiniz.
Maalesef konuyu çok yanlış buluyorum.
Birilerine kızdınız diye ''ben buldum, bu doğrusu'' diyemezsiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sitenizi biraz inceledim. Açtığınız konular "instagram adına mail gönderme, twitter hesap kapatma %100, instagram nasıl hacklenir, x crack, y bedava indir" tarzında tamamen vandallık ve HIRSIZLIK içeriyor.
Açtığınız siteden nasıl bir zihniyette olduğunuz az çok belli, forumda site hızlandırma işiyle profesyonel olarak ilgilenen birçok arkadaş var ve emin olun yaptıkları şey siteye smuh kurmaktan çok daha komplike şeyler. Bir önceki konunuzda yardım istediniz birkaç dakika sonra sitemkar yorumlar atmaya başladınız. Gelip yardımcı olanlar da oldu halbuki.
İnsanlar size ücretsiz olarak bir şeyler yapmak zorunda değil, sağdan soldan crack indirip paylaşmayla gerçek bir şeyler başarmış olmuyorsunuz.
Sizin ücretsiz paylaştığınızı sandığınız crack ve free yöntemler tamamen birilerinin emeklerini sömürmeye yönelik. Chris-PC RAM Booster programını yapan adamların elinde sihirli değnek yok mesela, aylarca belki de yıllarca uğraşıp yazıyorlar o programları.
Sonra sizin gibi birisi gelip link kısaltmadan üç kuruş kazanmaya çalıştığı sitesini hızlandırmadı diye forumdakilere çamur atıyor.
Önce ortaya bir değer koyun bir şeyler üretin sonra bir şeyler söyleyin millete.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam tam da çalışmak, uğraşmak üzerine yazmıştım size ama... Ben alışığım çalışmaya, uğraşmaya o yüzden üşenmedim :)
4 kişi bu mesajı beğendi.