100 KELİME ÜCRETİ 1.50 TL
WhatsApp: +90 546 491 5273
İŞ ALIMI HER ZAMAN AKTİF
TAMAMI İLE GERÇEK İÇERİK HİZMETİ
Takvim Gazetesi'nde tam zamanlı gazete muhabiri olarak çalışıyordum. Bugüne kadar binlerce içerik / haber ürettim. Şimdi ise WM Aracı'nda aktif olarak hizmet vermeye başladım. Bundan sonra WM Aracı'nda kalıcı olarak hizmet vereceğim. Web sitelerinizin Google, Yandex ve Bing gibi arama motorlarında doğru düzgün sıralamaya girebilmesi için güçlü SEO içerikleri üretebilirim. Ürettiğim içeriklerin tamamı arama motoru odaklı değil kullanıcı odaklıdır. Kullanıcı odaklı içeriklerin tamamı Google ve benzeri arama motorlarınca daha kıymetlidir.
Gelin siz de benimle beraber daha kıymetli içeriklere sahip olun. Siparişlerinizin tamamı revize ve iade garantili olmaktadır, bu sayede tamamı ile müşteri odaklı çalışmanın verdiği heyecanı taşımaktayım.
SİZE NE TÜR HİZMETLER SAĞLAYABİLİRİM?
Web siteniz için gerçek semanetik içerikler üretebilirim.
Siparişlerinize özel olarak ilgi gösteririm.
Zamanında teslimat yaparım.
Müşterilerimin isteklerini harfiyen yerine getiririm.
Müşterilerimin revize isteklerine harfiyen uyarım.
Sorun benden kaynaklı olursa iade işlemini hemen yaparım.
NEDEN BENİMLE ÇALIŞMALISINIZ?
Sektörde 6 yıldır aktif bir şekilde hizmet veriyorum.
Takvim Gazetesi Gündem, Sabah Gazetesi Siyaset, Mynet Ekonomi bölümlerinde çalıştım.
İçerik Pazarlama Ajanslarına dışarıdan destek verdim. E-Ticaret sitelerine ücretli içerik desteği sağladım.
%100 revize, iade garantili çalışmaktayım.
ÇALIŞTIĞIM BANKALAR
ENPARA - TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI (TEB) - ZİRAAT BANKASI - YAPI KREDİ BANKASI- HALKBANK - ING BANK - GARANTİ BANKASI - İŞ BANKASI - PAPARA