Yıllardır bu ve bundan daha beter şeylere şahit olduk, dinledik, yaşadık vs. vs. fakat artık böyle aptalca şeylere neden dur denilmiyor!? Normal hayatında bir baltaya sap olamamış varlıkların gencecik insanlara burada böyle saçmalıklar yapması neden engellenmiyor.
He bir de bir algı var ya hani :) "Yia kardeşim asker ocağı orası ilk başta herkese yaparlar bize de yaptılar ee biz de yaptık :))" İyi halt etmişsiniz.
Ben bu video'ya ve bu gibi durumlara karşı aşırı sinirleniyorum, bilmiyorum ne kadar katılırsınız ya da katılmazsınız ama sizlerle de paylaşmak istedim. Baştan aşağı kepazelik.
Videoyu kaldırır mısın? Bu şekilde yaymak da hoş değil tanıdık bir kişi videoyu görebilir ve arkadaş rencide olabilir. Bimer - Cimer video linki ile şikayet edilebilir.
Karakter meselesi kardeşim bana askerde üst devreler yapmadık bırakmadı ama gidip bizde alt devrelere aynısını yapmadık. İnsanlık meselesi çok şeyler gördüm askeriyede hakkımı aradım suçlu olduk ama yılmadım yani. Böyle şeref yoksunu insanlar askeriyenin her yerinde var er,uzman,astsubay veya subay dediğim gibi karakter meselesi.