-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
web sitemi site:kreatifkod.com diye aradığımda 23 index yazıyor, birkaç defa manuel indexleme yapmaya çalıştım ama yine işe yaramadı bir türlü artış olmuyor AMA
"site:kreatifkod.com kurumsal web sitesi hizmeti" yazdığım zaman
"kurumsal web sitesi hizmeti" isminde açtığım sayfa görünüyor
ama
site:kreatifkod.com diye aratınca çıkmıyor bir türlü çözemiyorum bu sorunu yardımcı olabilecek olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site:kreatifkod.com ve kreatifkod.com olarak arattığım vakit direk siteniz çıkıyor. Bir sorun göremedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O çıkmayan sayfa bağlantılarını Google Arama Konsolundan çekip dizin durumunu paylaşabilir misiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herhangi bir sorun yok. Google Çekirdek güncellemesinden kaynaklanır mı bilmem ama her şey normal görünüyor. Gerçekten ilginç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaşadığınız sorun bir süredir var olan bir problem içerik site:alanadi.com diye aratınca çıkmabiliyor ama içeriğin urlsi ile aratınca çıkabiliyor veya search consolede indexlenmiş görünüpte indexlenmemiş olabilir.
Sorun yaşadığınız içerik bir süre sonra normal şekilde olacaktır hemen indexlenmesi için veya site:alanadi.com olarak arattığınız da görünmesini istiyor iseniz consolede eklemeye çalışarak bu sorunu halledebilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Canocial url yapısı olması lazım. Bu aralar console urlyi test ettiğinizde (Kullanıcı tarafından beyan edilen standart URL) belirtiğiniz url yok
görünüyor.