-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yarın 19.00 da Mukavemet Sınavım var yardımcı olabilecek 1-2 Soru olsun bakabilecek çözümde yardımcı olabilecek var mı ?
1 - 2 Sınavın finalinden kaldım böyle bir dersi de seneye bırakmak istemiyorum internetden herkes geçiyorken bende geçip biran önce okulu bitirmek istiyorum
İnşaat Mühendisliği Mukavemet - II - YARIN 19.00
İnşaat Mühendisliği Genel Fizik II - YARIN 14.00
Sorular grupta yapılıyor ama bugün ki Mühendislik Matematiğini çözemedik 5 Sorudan sadece 1 tanesinin cevabını bulduk çözende atmıyor büyük ihtimal kaldık yine böyle olsun istemiyorum en azından yardım aldım da kaldım derim
Sınav başlar başlamaz soruları atacağım çözdüğü kadar diyelim
Forumda Mühendislik okuyan veya Mühendis olan en az bir kaç kişi vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Facebook dahil, içerisinde bulunduğum tüm gruplarda aynı şeyi savundum. Savunmaya da devam edeceğim.
Öncelikle bu şahsınıza yönelik bir eleştiri değil.
Bu tarz dersler, temel dersler diyelim, biz mühendislere temel sorunlara çözüm bulma yeteneği, alternatif düşünce kabiliyeti kazandırır. Farklı bakış açılarıyla soruları irdeleyip çözüm yeteneğini kazanmanız gerekiyor. Ayrıca, ne yazık ki online eğitimde güdülen bu "sınavım var atayım soruları da çözün" mantığı hiç hoş değil. Çalışın, çabalayın geçin. Kalırsanız da "çalıştım/çalışmadım" da kaldım dersiniz.