-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar
bugün bir websitesi açtım host vs her şeyi hallettim ama kendi internetimden girince site gelmiyor ulaşılamıyor vs sıkıntı veriyor ama telefondan veya başka bilgisayardan siteye giriyor.Hatta telefonumdaki internete wifi ile bağlanınca bilgisayarımdan da giriyor evdeki internetten bir türlü giremedim çerez silme vs herşeyi denedim bu neden olabilir ?
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tarayıcı ön belleğinizi temizleyin. Çerezleri silin. Modemi kapatıp biraz bekleyin ip adresi değişsin. Daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse hosting firmanızla iletişime geçebilirsiniz.
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cinarweb adlı üyeden alıntı
Tarayıcı ön belleğinizi temizleyin. Çerezleri silin. Modemi kapatıp biraz bekleyin ip adresi değişsin. Daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse hosting firmanızla iletişime geçebilirsiniz.
hocam hepsini denedim ama olmuyor firmayla görüştüm cache ile ilgili beklemekten başka yapacak bişey yok diyor ama farklı internetle girince giriyor aynı bilgisayardan anlamadım
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tam dns yönelenmesi gerçekleşmemiş olabilir. Yeni açılan sitelerde dns yönelenmesi 48 saat sürebiliyor. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederiz,
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlarda söylemiş zaten, muhtemelen dns kaynaklı. Şu an için beklemeniz yeterli olur.