-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar oyun satışı üzerine bir mobil uygulamam var. Bu uygulamaya organik kitle çekmek için websitesi açacağım oyun sektörüne SEO uyumlu makaleler yazacak arkadaşlar arıyorum. Gelir ise şöyle olacak website üzerinden gelip uygulama üzerinde alışveriş sonucu doğan kardan pay verilecek.
Ciddi düşünenler detay vb konular için mesaj atabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kimse yazmaz hocam. Hayal satmaya çalışıyorsun. Makale işleri bu şekilde dönmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
uygulamanızın geliri ne kadar geliri nereden elde ediliyor ?
uygulamanızın kullanıcı sayısı nedir ?
web sitesi üzerinden gelmeyen gelir dışında uygulama içinden gelecek olan gelirden pay verecek misiniz ?
ayrıca ne kadarlık bir pay düşünüyorsunuz.
bunlarla ilgili detaylı yazarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. yazarlık yapacak olan arkadaş yazıp sonrasında bir gelir kazanamadığında şikayetini nasıl ve ne konuda dile getirecek ?
bu sorular uzar gider hocam daha detaylı yazmazsanız başvuru öncesinde sorun yaşamazsınız belki ama sonrasında araya para girdiginde insanlar birbirlerini şikayet edecek yer ararlar. bu arada beni mazur görün amacım konunuzu baltalamak degil açıklık getirmenize yardımcı olmak tesekkur ederim. yazdıgım şeyleri tüm iyi niyetimle yazıyorum saygılar sunarım.