lostyazilim

Haber Siteleri İle Mücadele

30 Mesajlar 2.924 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1273
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)

OTTOMAN1453 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar benim ev var ve su an çalıştığım iş yerinden ayrılacağım evi satıp girisiyim diyorum .
Ama benim aklıma takılan en büyük sorun Google haberler aramasında bunların önüne geçmek
20.30 k hazır kurulu düzenli site alacağım geri kalanı sosyal medya SEO ve editör masrafi

güzel kardeşim naptın, ev satılıp site mi kurulurP hadi hayat senin bize düşmez kusura bakma ama dikkatli ol, normal paran olsa sitemi incele gel beraber düşünelim derdim ama bu riski alacağın için ben artık teklif yapıp bu vebale giremem, Allah yardımcı olsun, heeee tutar deli zenginde olabilirsin o ayrı. ama en azından bunun için ya çok sıkı yazılımcı webmaster olucan, ya basın kartılı gazeteci falan ki anca riske edebilesin, çok fazla bu işlerde bilgi yoksa sadece para ile bu işler zor yürür. örnek biri siteni hacklese gitti bitti sermaya. ne bileyim tırstım, ama yapacaksan kesinlikle 20-30 k ya site almalısın başlarken. mesela ben şu an satsaydım 3.000 usd istiyordum, ama satmayacağım 5 yıl sonra sitenin parasıyla getirisiyle dünya turuna çıkacağım çok sağlam gidiyor. ayrıca ben haber bile girmiyorum, adı haber ama makale giriyorum, ola ki editör tutup özgün haber girsem 6 aya coşar, ama böyle bir maliyete ve değişikliğe hazır değilim, tam zamanlı işim muhasebe bu da yoruyor haliyle.

wmaraci
reklam

styisback styisback WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 54 / 22
  • Ticaret 8, (%100)
Hiç bir dijital iş için ev satmanızı tavsiye etmem. Yarın ne olacağını bilemessiniz. Google bi güncelleme yapqr haberleri bitirirse yanarsınız. Ev falan satarak internette iş yapacağınıza gidin fiziki ticaret yapın. Tavsiyem

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
Bir girişimciye olmaz demek dünyanın en büyük kötülüğü olabilir. Fakat vermeniz gereken karar çok riskli. Bu riskin farkında olduğunuza eminim. Bu kararı vermek için kendinize en az 15 gün verin. Tekrar ve tekrar düşünün. Bir diğer yönden bakarsak büyük riskler olmadan büyük başarılar olmaz. Yinede iyi düşünün bence hocam.

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Sosyal medya, sosyal medya ve sosyal medya. Bütçenizin büyük bir kısmıyla sosyal medya hesapları satın alın derdim. Bu hem google'a bağlı kalmanızı gerektirmezdi hem de sizi bilen, tanıyan bir kitle yetiştirmiş olurdunuz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1273
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
Sosyal medyadan hesap satın almak elbette iyi fikir olabilir. Peki mesela Twitter benim durup dururken 600.000 takipçili hesabımı kapadı ne yapacağız? Şu an 41.000 - 46.000 - 25.000 takipçili 3 tane daha boşta duran hesabım askıda ve hesaplara telefon numarası ekli, ASLA spam yapmadılar, hatta doğru dürüst twitte atmıyorlar, ayrıca 8-9 yaşında, translator rozetli hesaplar. Bu örnekti yani bence sosyal medya elbet şahane ama ben hayatta sosyal medya hesabı satın almaya ayırmazdım. Veya düşünün Twitter ülkeden şak çekildi ne olacak veya instagram.
ByFlash

kişi bu mesajı beğendi.

Remus Remus NUMLOCK.COM.TR E-Mail Onaysız
  • Üyelik 23.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 769
  • Beğeniler 165 / 230
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar oturduğum ev değil 😀😀 gidip bu yerde 12 saat çalışıp maksimum 3 k almaktansa diye dusunuyorum

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1273
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)

Arkadaşlar oturduğum ev değil 😀😀 gidip bu yerde 12 saat çalışıp maksimum 3 k almaktansa diye dusunuyorum

para senin dostum :) benim de boşta duran evim var, 300.000 tl ediyor, ama satıp site açmaya cesaret edemem, top sende :)

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)

O zaman hali hazırda geliri olan bir siteye yatırım yapmak daha avantajlı olacağı kesin diyebiliriz

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Getirisi garanti bile olsa ev satarak bu işlere girmek ciddi bir risktir.

Gerçekten oturmuş geliri olan bir site alabilirsiniz ama onunla ilgilenmek ayrı bir emek ister, o tecrübe sizde varmı? gibi eksi ve artıları bir araya getiren bir plan çizin kendinize. Ve bir süre düşünün, öyle karar verin derim. Aylık masrafları çıkarmalısınız ve bu arada vergi mükellefi olmalısınız mesela.

Mesela ben ticaret yaptığım dönemler bir iş hakkında yapılan sözleşme olduğu halde ''ödeme alınmadan'' asla garanti gözü ile bakmazdım. Çünkü sözleşmeye imza atan ödeme yapmadığı her an için cayma hakkına sahip olurdu.

Kısacası ticaret hayatı her zaman yüksek risktir.

Eskilerin deyimi ile; al gülüm ver gülüm :)

Başarılar dilerim.

bromed bromed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 74 / 62
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle 7/24 haber girişinin olması lazım. Sonuçta her saat yeni bir olay olabiliyor. Editörlerinizin 24 saate dağılması ve zehir gibi olmaları gerekiyor. Ofis açmanız kesinlikle gerekiyor. Ayrıca haber editörleriniz ofiste bulunurken sağlık, spor vs gibi konular için de wmaraci gibi forumlardan dışarıdan editör tutabilirsiniz. Eğer girecekseniz bol şans ve başarılar dilerim.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al