Merhaba arkadaşlar takipçi satış sitemi satılığa çıkarıyorum bu kadar kazandıran siteyi neden satıyorsun diye soracak olursanız benim çok daha büyük bir projem sonuç vermeye başladı artık bu işe zaman ayıramıyorum o yüzden emek verince çok satış olan bu sitemi satıyorum..
Ayrıca sitenin domaini çok potansiyel akılda kalıcı güzel ve değerli bir domaindir
sadece ciddi alıcılara domain adresi gönderilir.
hem de çok ucuz bir fiyata, fiyat 2000tl Fiyat neden ucuz derseniz, satış yapmak için reklam yapmak gerekiyor reklam yoksa sitenin devamlı müşterileri de var ama reklam olmazsa çok satış olmaz, yani siz alınca reklam yapınca satışlar bu kadar yüksek oluyor. Şuanda en etkili olan reklam yöntemi de google ads ile reklam, ama google ads ile herhangi bir reklam bu kadar kazandırmaz, sadece doğru anahtar kelimeler girildiğinde bu kadar satış olur o anahtar kelimeleri de alan kişiye hediye olarak vereceğim. Ayrıca instagram üzerinden, film ve dizi siteleri üzerinden, veya magazin siteleri üzerinden de reklam yayınlayabilirsiniz, forumdaki reklam alışverişi kategorisinde bir sürü bol hitli siteler reklam alımı yapıyor. Şimdi size 24 saatteki verileri atacağım kanıtlarıyla beraber.
Siteyi alan kişi google ads hesabı açacağı zaman 100tl lik ücretsiz bakiye promosyon kodu da verilecektir.
12 Haziran 2020 Güncel Kazanç Kanıtları:
Ayrıca Sadece Anahtar Kelimeleri İsteyenler İçin Google Ads Anahtar Kelimelerini 200 TL Karşılığında Verebilirim.
Bu siteyi alan kişiye bu hizmetleri temin ettiğim bayi sitesini de vereceğim çok ucuza alıp yüksek kâr oranlarıyla satış yapabilirler. Örneğin devamlı müşterilerden sürekli 100 türk beğeni, 250 türk beğeni siparişi geliyor (Bir kere sitemizden beğeni paketi alan kişiler memnun kaldıkları için her fotoğraf attığında gelip beğeni siparişi veriyorlar), 250 türk beğeni sitedeki satış fiyatı 9tl ama aldığımız bayiden 270 beğeni alıyoruz müşterilerin memnuniyetleri için 0.40 kuruş a diğer yüksek paketlerin de kâr oranı öyle.
Emek verilirse çok kazandıran bir site, detaylar için iletişime geçin. (sadece ciddi alıcılar)