-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
seo uzmanı - wordpress uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hocam ortalama olarak 6 başlığı ikişerli gruba bölüp 1300 1200 kelime gibi eklersen daha yapmış olursun tabi bu benim düşüncem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2'si içinde 4'er bin yazarım. Bazı arkadaşlar 4k'yı çok bulmuşlar. Demek ki 15 bin kelimelik 2 aylık emekli makaleyi göstersem gözler kanayacak :) Tabii ki konu elverişliyse orası ayrı bir konu. Gidip de elmanın faydalarına 5'k yazılmaz. İyi analiz etmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana göre 2. yöntem daha etkili yalnız maximum etki için iki yöntemin birleştirilmesi çok daha mantıklı. Neden 2. yöntem 1. yöntemdeki konu başlığı alt başlıklara göre bir çok kişiyi tatmin etmeyebilir konu başlığını dikkate alan kişiler makaleyi ziyaret etmeyebilir.
Ancak ikinci yöntem konu başlığına dikkat eden kişiler için daha dikkat çekici gözükmektedir.
Yalnız buradaki en önemli handikap 4000 Kelimelik bir makale muhtemelen daha iyi sıralama alacaktır. 400 kelime olan makaleler gölgede kalabilir.
Bu yüzden iki şekilde hazırlanıp birbirleri ile linklenmesi bana göre çok daha mantıklı bir yöntem olacaktır.
Katılmayanlar olabilir hak veririrm de ama bu benim nacizane düşüncem
Muratcamoglu.com