-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence sadece blog sitesi açılacaksa domain alıp bloggerdan devam etmek çok daha güzel seo konularına vs katılmıyorum ben içeriğiniz kaliteli ise google'nin alt yapısı olan bir platformda seonun kötü olacagını sanmıyorum ki bunu çokça gördüm tema ise binlerce blogspot teması var çok çok kaliteli. ama blog dışında başka yerlere kayacaksa site tabiki blogger yetersiz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazınızdaki birçok noktaya katılmaktayım ancak eğer kodlama bilginiz iyi ise Blogger'da en az Wordpress kadar başarılı işler çıkartabilirsiniz (
tık) :) Ancak buradaki yazıların sıradan kullanıcılar için yazıldığını düşünüyorum, ve size hak veriyorum.
Bu arada,
robertokim ve
muhammedkrmn1 tr.gg siteleriniz halen aktifse bağlantılarını rica edebilir miyim? Oraya olan sevgim çok fazla, sitelerinizi de merak ettim doğrusu :laugh:
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi hoş güzel yazmışsında blogger'da domain alıp yönlendirme yapıp para kazanmadan direk wordpress ile atılmak cüzdanı çok zorluyor. Zaten ilk kurulduğunda ziyaretçi sayısı yerlerde oluyor. İnsanın yazı yazasıda gelmiyor. Üstüne birde para verdiğini düşünüp iyice soğur insanlar. Ek olarak hostların belirli bir sınırları var, trafik arttıkça paketini yükseltmen gerekecek. Bu da cüzdandan daha fazla para çıkması demek.
Benim görüşüm ise bloggerda domain ile başlayıp, google adsense aldıktan sonra günlük ziyaretçi sayısına göre wordpress'e taşınmasıdır. Eğer adsense'den gelir elde edebiliyorsa site hiti güzel demektir. O gelir sayesinde sitesinide taşır, doğru düzgün eklentileri kurup daha profesyonel çalışır.