-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba değerli Wm Aracı üyeleri,
Bisiklet Sözlük adında bir site kurulumunda bulundum. Birçok sözlük sitesinden bu temayı görmüşsünüzdür, çok hoşuma gidiyor benim bu tema çok kullanışlı ve güzel bayağı.
Uzun yıllar boyu bisiklet kullandım, son 2 yıldır kullanamadım birçok sebepten dolayı ama yeniden bir bisiklet aldım (
Carraro 052 - 2020 model) benim amacım bu siteden kâr elde etmek değil. Amacım bisiklet severlerin toplanacağı bir sözlük alanı oluşturmak.
Bisiklet çevrem biraz da olsa var ve katıldığım gruplar mevcut. Sizce bu sitenin tutma ihtimali yüzde kaç olur? Büyük beklentiler içerisine girmiyorum, dilediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Domainin Broker
-
-
Ad Soyad
R** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Sözlük siteleri bu sıralar çok tutar oldu. Ancak size naçizane birkaç tavsiyede bulunmak isterim.
- Sözlük içerisinde çeşitli bisiklet rotaları paylaşımı yapılan bir bölüm eklemenizi öneririm. Bisikletçilerin en az bisiklet markaları kadar merak ettiği bir konu bu.
- Bir sözlük sitesinin en önemli olayı aktif kullanıcı sayısının çokluğudur. Bunun için pazarınızı iyi seçmenizi öneririm. Çeşitli facebook, instagram gruplarında reklamlar yapabilirsiniz. Ayrıca bisiklet gruplarının buluşma günleri oluyor. Buralarda kendinizi ön plana çıkarıp çok güzel sayıda katılımcılar elde edebilirsiniz.
Başarılar dilerim.
Satılık değerli domain adresleri için iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çevreniz ve katıldığınız gruplar olması sitenin aktifliği açısından olumlu bir gelişme olacaktır hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bana sanki forum olsaymış daha iyi olurmuş gibime geliyor. Forum birçok açıdan daha az yatırım ister hem. Kaldı ki ticaret bölümü bile zamanla oluşabilirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun, temanızı çok beğendim. Çevreniz ve SEO çalışmaları ile ben bu projenin tutacağına inanıyorum, gelir de elde edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Eğer siz de bisiklet sporuna meraklıysanız veya yapıyorsanız mutlaka beklerim. Konuyu açtığımda söylediğim gibi, herhangi bir kâr elde etmek değil amacım. Bu hobiyi seviyorum ve uğraş olsun diye açtım.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Hayırlı uğurlu olsun, ilgilendikten sonra neden tutmasın? Umarım başarılı olur, kolay gelsin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Çok teşekkür ederim, ilgileniyorum da çok fazla üzerine düşmüyorum. Bisikletçiler gelirse kapım açık modundayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**