lostyazilim

Adsense Telif Tespit Ediyor

22 Mesajlar 2.954 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Valla büyük haber siteleri dediğini bir gün çakarlar. Veya güven verir pr değeri vs yıllanmışlığına bakarak. Sen sonuçta az bir yeni içeriğinle yeni başvuru yapıyorsun. Her ihtimali göz önüne almalısın.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
reklam

Karansa Karansa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Valla büyük haber siteleri dediğini bir gün çakarlar. Veya güven verir pr değeri vs yıllanmışlığına bakarak. Sen sonuçta az bir yeni içeriğinle yeni başvuru yapıyorsun. Her ihtimali göz önüne almalısın.

Hangisinden verdiğini de söylemiyor. 100 tane makale var, birinde netflix haberi var netflix logosu var. Birinde geforce logosu var. Ne yapacağımı şaşırdım. Windows ile ilgili bir şey paylaşırken kapak resmine ne koyabilirim ki?

yalcinuslu yalcinuslu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense teliften dolayı reddettiğini nereden anlıyorsunuz? 4 defadır bende red yiyorum da özgün olmasına rağmen. Politika linki var dönen cevapta ama orada bir sürü madde var. Nasıl anlayabilirim sorunun hangi madde olduğunu?

• Üyelik 16.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense web sitesinde Google hesabınızla oturum açarak red sebebinizi öğrenebiliyorsunuz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

yalcinuslu adlı üyeden alıntı

Adsense teliften dolayı reddettiğini nereden anlıyorsunuz? 4 defadır bende red yiyorum da özgün olmasına rağmen. Politika linki var dönen cevapta ama orada bir sürü madde var. Nasıl anlayabilirim sorunun hangi madde olduğunu?

Adsense web sitesinde Google hesabınızla oturum açarak red sebebinizi öğrenebiliyorsunuz.

• Üyelik 04.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Ben göremedim hocam. Yanlış yere mi bakıyorum?

https://hizliresim.com/Fihwoq

• Üyelik 16.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Ben göremedim hocam. Yanlış yere mi bakıyorum?

https://hizliresim.com/Fihwoq

Hocam doğru yer ancak aşağıda madde madde listelemesi lazım, şu anda başvuruyu tekrar gönderdiğim için ekran görüntüsü atamıyorum. Aşağıdaki politika ihlallerini dedikten sonra madde madde sıralaması gerekiyordu. Örnek olarak bende Telif İçeren Görüntü veya Video seçeneği ile uyarı verdi.

• Üyelik 04.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
ilk başvurum kopya içerik geldi, sonrakilerin hiç birinde sorunu göstermedi, hep genel politikalar linki vardı. kafayı yedirtecek ne var ne yok sildim yine siteden, fotoğraf galerileri vs hepsini kaldırıyorum. 450 içerikten şüphe ederek 75 e kadar düştüm sanırım 50 ye kadar düşeceğim. başka bir platformda 2 kişi ile ücretli anlaştım her ikiside korona vs gibi sebeplerden dolayı onaylanmadığını beklemem gerektiğini söylediler ancak onay alan alıyor. içimi döktüm :eek:

• Üyelik 16.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 13 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

ilk başvurum kopya içerik geldi, sonrakilerin hiç birinde sorunu göstermedi, hep genel politikalar linki vardı. kafayı yedirtecek ne var ne yok sildim yine siteden, fotoğraf galerileri vs hepsini kaldırıyorum. 450 içerikten şüphe ederek 75 e kadar düştüm sanırım 50 ye kadar düşeceğim. başka bir platformda 2 kişi ile ücretli anlaştım her ikiside korona vs gibi sebeplerden dolayı onaylanmadığını beklemem gerektiğini söylediler ancak onay alan alıyor. içimi döktüm :eek:

Ne desen haklısın hocam, Google iyice zorlaştırdı. Aslında arz-talep ilişkisinden kaynaklanıyor. Korona günlerinde çoğu tanıdığım site açmaya karar verdi, ve etrafta da bu düşüncede olanların çok olduğunu düşünüyorum. Başvuru sayıları da arttığı için böyle bir zorlaştırma yapmış olabilirler. Ben bu son başvurudan da eğer onay gelmezse bir daha başvurmayı düşünmeyeceğim. En kötü link kısaltma servisi ile bir şeyler yapmaya çalışırım.

• Üyelik 04.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Sonucu bizimle de paylaşabilir misin? Tekrar başvuru yapmaya korkuyoru :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al