-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
bil prog
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum öenerek içeriğini bilgileri araştırarak yazdığım bir kayseriprotezsacmerkezi.com sitesinin tüm içeriklerini kopyalarak bir site yapmışlar buna herhangi bir yaptırım uygulayabilirmiyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google'a bildirimde bulunabilirsiniz. Konu hakkında araştırma yapmanızı öneririm. İyi çalışmalar
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok ilgi çekici konu takipteyim ve google bildiriniz
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
Umutk
Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteniz çok rahat kopyalama yapılabilir, çünkü altyapınız html sistemi uzantısı o yüzden 1-2 tane benim bildiğim programlarla sitede bulunan herşey yazı resim veya veritabanında ne varsa herşeyi çeker o yüzden altyapınızı güçlendirmenizi veya wordpress'e geçmenizi öneririm.
İNGİLİZCE SİTEDEN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benzer sorunu yaşadım birkaç gün önce. Google a spam şikayetinde bulundum ama bi dönüş alamadım. İçerik çekme olayını çözdüm fakat giden diğer içerikler için henüz birşey yapamadım. Karşı tarafın sitesi benim sitemden daha otoriter olduğundan google beni sıralamalardan saf dışı bırakıp benim yazımla onu yerleştirdi. Cidden can sıkıcı bi durum. Daha 1.5 aylık site ve 1.5 aylık yazılarım çöp oldu
SiyahBeyaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir avukatta bilgi alın tazminat davası acma hakkınız var. Yanlış bilmiyorsam 2 farklı dava açılıyor. Aynı konu ile ilgili geçen gun bir video izledim tek farkı o video sizinki makale. dava sonuucnda dudak ucuklatan bir tazminat aldılar . Bence bir bilgi alın şuan sizin üzerinizden para kazanıyorlar.
Muratcamoglu.com