-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içlerinde art niyet yoksa içlerinde şerefsizlik vb vb şeyler yoksa çokta güzel arkadaş çok güzel kardeş olurlar derim ben :)
www.mujdatsayar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Tabi ki yakın arkadaş olabilirler. Benim bir çok yakın arkadaşım var. Ve hepside uzun yıllardır öyle. Tamamen insanın kafasında kurduğu şeylere bağlı. Olamaz diyenler arkadaşlığın ne demek olduğunu bilmeyenler bence. :)
urungu
Yalnızlık Senfonisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında soru Bir Kadınla Bir Erkek Yakın Arkadaş Olabilir mi? Mesela soru şu olsaydı, Bir Kadınla Bir Erkek Arkadaş Olabilir mi? Tabikide olabilir neden olmasın.
Ama yakın arkadaşlık kavramı çok farklı gün içerisinde bir kere veya bir kaç kez 5dk'lık sürelerde görüştüğünüz kız arkadaşlarından farklı. Beraber 1 haftalığına tatile gidebilecek kadar yakın?, sizin bekar evinizde günlerce kalabilecek kadar yakın?, hafta'da bir kaç gün uzun saatler boyu birliktelik? İnsanın yaradılışı gereği elektriklenme kaçınılmaz. Özellikle Türkiye gibi cinselliğin (erkekler için) 18li yaşlardan sonra başladığı ülkelerde. Gençlerin düzenli bir sex hayatı olmayan toplumumuzda. Denizde yüzmek yerine bikinili kızları dikizleyen, mini etekli kız gördüğünde ereksiyon olan gençlerin olduğu ülkemizde? Bazen karşıt cinsin kokusu bile nefs denilen canavarı harekete geçirirken kendine kim ne kadar hakim olabilir tartışılır.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Tamam elbetteki benim de kız arkadaşlarım var. Ve açık söyleyebilirim ki, on tane erkek dostum olacağına bir tane kız dostum olsun. Kızlar gerçekten çok iyi kalpliler ve iyi sır saklayabiliyorlar. Ama yakın kız arkadaş olmaz bence. :D
Dost'tan daha yakın arkadaş nasıl olunur?
Deneyim demeyin, deneyin!
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Yakın arkadaş başka dost başka. Dostunla her şeyini paylaşabilirsin ama yakın arkadaşınla dostun kadar samimi olamazsın.
Dost: en yakın arkadaş.
Yani diyorsunki; bir kızla
en yakın olabilirsin ama
yakın olamazsın. Bayağı ilginç..
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Ghost adlı üyeden alıntı
Sanırım üstteki mesajlardan birinde kendimi yanlış ifade ettim. Oruç başıma vurdu herhalde. :D
Ben sokakroportajlari.com'un bir videosunu paylaştım ve görüşümü belirttim. Bence bir kız ve bir erkek arkadaş olamaz, arkadaş kalamaz. Ancak eğer gerçekten dost olarak görüyorsan bir kızı o şekilde de düşünmezsin. Peki sizin görüşünüz nedir?
Bak tekrar aynı şeyi söylüyorsun zaten :)
Zaten bir karşı cinsle dost isen (yani en yakının) başka bişey düşünemezsin. :) Yani dosttan sevgili olmaz. Ama karşı cinsten en yakının, yani dost olur.
(Kız-erkek diye ayrım yapamazsın o yüzden direk karşı cins olarak tarif ettim. Durum kız içinde erkek içinde aynıdır.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En yakın kız arkadaşımla 2.5 yıldır beraberiz :)
Cevap, hem olur hem olamaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sokakroportajlari.com'un günlük hiti nedir bilen veya tahmini olan var mı ?