-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ikisinin de uygulamasını yapabiliriz ancak Play Store aracılığı ile bunu yayınlayamayız. Arkadaşın dediği reklam sıkıntısını da reklam engelleyici proxy üzerinden bağlantı sağlayarak çözebiliriz. Uygulamayı yayınlamak yerine kendi sitenizden indirme imkanı sağlayarak da kullanıcılarınıza kolaylık sağlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uyarınız için teşekkür ederim hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Html Php Öyreniyorum
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MucahitErgul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar teklif verdiğiniz konularda teklif isteyenin isteklerini dikkatli okuyun. Arkadaş film sitesi için webview uygulama istemiş. Bu tür bir siteyi webview de gösteremezsiniz. Filmlerin yüklendiği kaynaktan çıkan popup türü reklamlar uygulamanın iç düzenini bozar. Yapsanız bile play store politikalarını es geçerek nasıl yayınlayacaksınız merak ediyorum.
SMM panel uygulamaları da aynı şekilde politika ihlalinden onay almıyor veya bir süre sonra kaldırılıyor.
bence hiç paranızı boşa harcamayın hocam.
Hocam Peki Bu medyamarketim falan sitelerinin uygulaması var play store de onlar nasıl yapmışlar?
Canva Pro Lisansı Arayanlar İletişime Geçe Bilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Uygulama webview olduğu için öncelikle blog koyuyorlar. Uygulama yayınlandıktan sonra siteyi takipci sitesine çeviriyorlar. Ancak şikayet aldığında veya tekrar incelemeye girdiğinde çoğu zaman kapatılıyor.