benruya
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Bir instagram butigi actim komisyonlu satis yapıyorum. Su an 4 farkli gunde 47 tl lik instagram reklami verdim. 51 tl kazandim, yani reklam parasi cikti bana bisey kalmadi.butigi acali 10 gun oldu
Sizce iyi mi gidiyorum yoksa ugrastigina degmez mi? Tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim. Not: lutfen hizmet satisi icin msj atmayin, çünkü bütçem yok, olsa ben de profesyonel çalışmak isterdim
xphp
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni başlangıçlarda genellikle reklam bütçesi kazancı geçer. Bence gayet iyi gidiyorsunuz. Hayırlı satışlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
benruya
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaman mi gerek diyorsunuz yani? Zamanla butigime olan guven artar da buyur mu yani?
eren7
We provide quality as RDM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
media manager
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yanlış anlamayın ama doğru reklama bütçe ayırmazsanız hiç bir şey kazanamazsınız
instagramda bir çok butik var neden daha önce hiç duyulmayan bir butikten ürün almak istesinler ?
siz olsanız daha önce hiç duymadığınız bir hesaba güvenip alışveriş yapar mıydınız ?
realistik olursak maalesef reklama bütçe ayırmak zorundasınız
yıllarıdır dijital pazarlama konusunda hizmet veriyorum tecrübeyle stabil
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagram reklamlarından ziyade butik hesaplara reklam verirseniz daha iyi olabilir belki.
Telegram botlarınızı yapabilirim, iletişim t.me/emulnurullah
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu işler yatırım = kazanç şeklinde ilerliyor ilk etapta ilk başlarda gelir odaklı değilde müşteri kazanma odaklı reklamlar ile müşterileri kendinize çekerseniz birde kampanyalar ile şekillendirirseniz müşteri bağlılığı artacaktır. Sonrasında zaten karşılığını alabilirsiniz. Destek oluruz diyen dijital pazarlama uzmanlarıda sizlere aynı şeyleri yaptırıyor. Reklam verdiriyor kampanya yaptırıyor müşteri dikkati çekmenizi sağlıyor üzerine birde yüklü miktarlar alıyorlar. Bence böyle bir anlaşma yapmadan reklamlar ve müşteri bağımlılığı artıracak şekilde kampanyalar yaparsanız zaten ileride karşılığını alırsınız. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.