-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam içerik olarak sitenizi çok beğeniyorum ama pek çok yazıda kaynakça yok ve bu bir tarih sitesi için olumsuz bir durum olabilir. Ayrıca sadece bende mi öyle bilmiyorum ama favicon sitenizde yüklü değil sanırım. Bu 2 detay özellikle kaynakça konusunda hassas davranırsanız gerçekten başarılı bir site olduğunu söyleyebilirim.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
İstatistikçi
-
-
Ad Soyad
E** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sitenizi inceledim. Güzel ama biyografi ve tarih ön plana çıkılması son derece zor alanlar. Haber siteleri dahil pek çok site saldırıyor bu konulara. Hevesinizi kırmak istemem ama kısa ve orta vadede zor bir alan. Ben yılmadan 2-3 yıl içerik girerim derseniz o ayrı. Bu arada maalesef TBM'leriniz de çok düşük olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rica ederim, gördüğüm ve bilgimin yettiği her başlığa yanıt yazmaya çalışıyorum ancak sizin sitenizde durumlar biraz farklı; eğer rayına oturursa sürekli takip edeceğim bir site olacağı için biraz da hassasım diyebilirim. Başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorunda çıktığı kadariyla, iş yapar, zengin içeriğe devam,
onun haricinde bir ayrıcalık yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Boşta
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fikir olarak güzel ve yararlı ama bu tarz konuların bi dezavantajı var, O da kitle sorunu. Kemik bi kitle oluşturabilirsin ama milyonlara ulaşamazsın. Hiç bir beklentim yok, hobi olarak yapacam diyorsan güzel bence. Onun dışında tatmin edeceğini sanmıyorum.