İşiniz için en uygun freelancerlar, Starters’ Agency’de.

Dijital ihtiyaçlar, her işletmenin en önemli gider kalemlerinden biri. Her işletme; dijital dünyada var olmak için materyallere ve bunları hazırlayacak kişilere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaçları içeride çalışan bulundurarak veya ajanslar ile çalışarak çözmek mümkün. Ancak bir startup veya KOBİ iseniz bunlar oldukça büyük masraflar. Bu sebeple freelancer’lar ile çalışmak mantıklı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Freelance çalışma ekositemi, dünyada ve Türkiye’de hızla büyüyor. İçerisinden geçtiğimiz pandemi sürecinin de bu ekosisteme olan ilgiyi arttırması beklenmekte. Freelance çalışanlara ulaşmak için birçok farklı kanal mevcut. Ancak işletmelerin doğru freelancerı bulmak için onlarca farklı platformdaki binlerce farklı ilanı incelemesi gerekiyor. Detaylı incelemelerin ardından dahi problem yaşama riski ise her zaman yüksek. Bunun yanında farklı dijital ihtiyaçlar için farklı platformlardan farklı kişilerle çalışmak ve onları koordine etmek sorunu da söz konusu olabilir. Tüm bu süreçler, freelance çalışma kültürüne temkinli yaklaşan işletmeler için tereddütlerini arttıran sonuçlar doğurabilir.



Starters' Agency startup ve KOBİ'lerin dijital ihtiyaçları için çözümler üreten bir girişim. İşletmelerin ve freelance çalışanların sorunlarını yakından tanıyan bir ekip ile engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyor. İlk olarak işletmelerin ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya çalışıyor. Daha sonra referanslarını inceleyerek ağına dahil ettiği freelancerlar içerisinden en uygun eşleşmeyi sağlıyor ve bu kişilerden ekipler oluşturuyor. Oluşturulan her ekibin içerisinde bir proje yöntecisi bulunuyor ve tüm süreçleri koordine ediyor. İşletmeler ise uygun fiyat ile riskleri ortadan kaldıran bir hizmet ile karşılaşıyor.

Freelancerlar için ise yeni iş bulmak en temel problem. Bunun yanında tamamladıkları işlerin ödemeleri geç alma hatta hiç alamama gibi problemlerle de karşılaşabiliyorlar. Ayrıca fatura kesememek de zaman zaman müşteri kaybetmelerine sebep olabiliyor. Starters’ Agency; işletmeler ile freelancerları eşleştirdikten sonra ödeme, proje yönetimi, fatura gibi süreçlerin tamamını üstlenerek tüm bu problemlere çözüm üretmektedir.

Starters’ Agency içerik, tasarım ve pazarlama üst başlıklarında hizmetler sunmaktadır. İşletmelerin, ihtiyaçları için uygun freelance tasarımcı veya freelance metin yazarı gibi arayışlarına çözüm üretmektedir. Starters’ Agency ile işletmeler istediği hizmeti sorunsuz teslim alır, freelancerlar ise yalnızca işlerini ortaya koymaya vakit ayırır. Arada kalan tüm teferruat işleri Starters’ Agency halleder.

Sevgiler.



Starters' Agency
w: starters.agency
m: hello@starters.agency
Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokak Polat Tower Bağımsız Bölüm
430, 34394 Şişli/İstanbul