[CENTER]








[CENTER][CENTER]



[/CENTER]
[/CENTER]


[COLOR=#D14841]

[/COLOR][COLOR=#D14841]

[/COLOR]











[/CENTER]


[B][B]

[/B][/B]


[COLOR=#2C82C9]Yapılandırma sonrası indirim otomatik olarak uygulanacaktır. [/COLOR]




[COLOR=#2C82C9]Ödeme Seçenekleri[/COLOR]





[COLOR=#2C82C9]Yetkilendiren Kurum ve Denetim Mercii [/COLOR]
[COLOR=#2C82C9](Tıklayarak doğrulayabilirsiniz)[/COLOR]


[COLOR=#2C82C9]


[/COLOR][COLOR=#2C82C9]



[/COLOR]

Şirket Bilgileri: https://www.marka.red/sirket-bilgileri/
Adres: Taşdelen Caddesi No:7K, 34788 Çekmeköy/İSTANBUL [COLOR=#808080] Ziyaret Randevusu [/COLOR]
Vergi Dairesi: Sarıgazi
Vergi Numarası: 6890643364



www.mrk.net.tr



¹Telefon desteği saatleri 11:00 ile 20:00 arasındadır. Saatler değişiklik gösterebilir. Ek ücret talep edilebilir. Yoğunluk yaşandığı sırada telefon ile destek verilemeyebilir. Web sitesi üzerinden her zaman destek talebi ve aranma talebi oluşturabilirsiniz.
³Ulaşılabilir maksimum bağlantı hızı belirtilmiştir. Sunucu ve hat yoğunluğuna göre değişkenlik gösterir. Veri, Türkiye lokasyonlu Marka DC sunucuları için geçerlidir. Diğer veri merkezleri aracılığı ile verilen hizmetlerin bağlantı hızı hakkında bilgi almak için paket özelliklerini inceleyebilirsiniz.
⁴Paketiniz için geçerli aksi bir durum varsa mutlaka belirtilir. Paket açıklamanızı okuyun, emin değilseniz bir destek talebi ile satış ekibine sorabilirsiniz.
*Kullanıcı başına 1 adet ile sınırlıdır. Sadece yeni kullanıcılar yararlanabilir. Kampanya 27 Haziran 2020 - 31 Temmuz 2020(bu tarihler dahil) tarihleri arasında geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır. MarkaDC.net (Marka Tema) koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kötüye kullanım tespiti halinde hizmet durdurulabilir.
*Intel, Xeon, Core; Intel Corporation'ın tescilli ve ticari markalarıdır. Bununla beraber site içerisinde yer alan diğer markalar da ilgili şirketlere tescilli markalardır.
*Belirtilen fiyatlar Katma Değer Vergisi (KDV) hariçtir.