netbozum
tr.link

Acemi şekilde format attım sorunlarım var

15 Mesajlar 5.701 Okunma
acebozum
tr.link

Burakcolak Burakcolak www.burakcolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 0 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Windows Xp mi kurdun yoksa Windows 7 mi?

Ekranın çok büyük olması ekran çözünürlüğünden dolayıdır.

Windows 7 kurduysan masaüstündeki boş bir alana farenin sağ tuşu ile tıkla ve Ekran Çözünürlüğü'ne tıklayarak ekranın büyüklüğünü ayarlayabilirsin.

Windows XP kurduysan (hatırladığım kadarıyla) masaüstündeki boş bir alana farenin sağ tuşu ile tıkla ve açılan menüden “Özellikler” seç ordan da Ayarlar menüsünden büyüklüğü ayarlayabilirsin.

googleasistan
reklam

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

server bedii adlı üyeden alıntı

Windows Xp mi kurdun yoksa Windows 7 mi?

Ekranın çok büyük olması ekran çözünürlüğünden dolayıdır.

Windows 7 kurduysan masaüstündeki boş bir alana farenin sağ tuşu ile tıkla ve Ekran Çözünürlüğü'ne tıklayarak ekranın büyüklüğünü ayarlayabilirsin.

Windows XP kurduysan (hatırladığım kadarıyla) masaüstündeki boş bir alana farenin sağ tuşu ile tıkla ve açılan menüden “Özellikler” seç ordan da Ayarlar menüsünden büyüklüğü ayarlayabilirsin.

XP Kurdum.
Deneyeceğim ama o zamanda ekranın düzeni bozuluyor

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

USglm adlı üyeden alıntı

Ben böyle idare ederimde :D ama şu basit sorunlara bir çözüm bulabilsem.Dediğim gibi ilk format deneyimim saatlerce interneti kuramadım ve az kalsın format attırmaya götürüyordum. Ama son anda telefondan çözümü buldum gerisi gelmiyor.

Ben ilk formatı atarken bilgisayara, internette ki resimli şekilde anlatımlardan bir tanesinin çıktısını almıştım ve ilk o dökümanlara bakarak atmıştım. Sonra zaten takılmadan başlıyorsunuz format atmaya. Ama 3 windowsun bulunması ağırlaştırmaz mı bilgisayarı? Bence siz anlatımları çıktı olarak alın temiz bir kurulum yapın :)

Burakcolak Burakcolak www.burakcolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 0 / 92
  • Ticaret 1, (%100)

USglm adlı üyeden alıntı

XP Kurdum.
Deneyeceğim ama o zamanda ekranın düzeni bozuluyor

Ekranın düzeni bozuluyor derken ?

wmaraci
wmaraci

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

Melek adlı üyeden alıntı

Ben ilk formatı atarken bilgisayara, internette ki resimli şekilde anlatımlardan bir tanesinin çıktısını almıştım ve ilk o dökümanlara bakarak atmıştım. Sonra zaten takılmadan başlıyorsunuz format atmaya. Ama 3 windowsun bulunması ağırlaştırmaz mı bilgisayarı? Bence siz anlatımları çıktı olarak alın temiz bir kurulum yapın :)

Katılıyorum ağırlaştırdı herhalde.Onları silme yöntemi yokmudur bilmem.Biraz kullanayım İnternetsiz deliriyordum az kalsın. Daha sonra Allahın izniyle temiz bir kurum yapmaya çalışırım

Ek Olarak:

server bedii adlı üyeden alıntı

Ekranın düzeni bozuluyor derken ?

Hocam çok çok saol. Senin sayende ekran süper oldu. :) Çok teşekkürler denedim denedim olmamıştı sen söyledikten sonra bir daha denedim oldu :)

Ek Olarak: Arkadaşlar birde hangi programı yüklediysem D ye kaydoldu.Bunu nasıl çözebilirim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al