-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Logo Tasarımı - 25TL
Afiş Tasarımı - 30TL
Banner Tasarımı - 20TL
Kartvizit - 20TL
Konu Tasarımı - 45TL
*2 revize hakkınız vardır. Daha fazlası için: 1 Revize - 2TL*
Fiyatlarım piyasaya göre gayet uygundur. Detaylı bilgi için pm
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım/MakaleYazarlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiyatların bu kadar düşük olmaması gerekmektedir. Hele ki logo tasarımı eğer bir vektör siteden çalıntı tasarım yapmıyorsanız logo demek marka demektir. Marka yaratmak büyük bir iştir bu fiyatlar biz meslektaşların mesleğini öldürmeye yönelik olacaktır. Tabi insanlar yine kaliteli tasarım yapanları seçiyor orası ayrı ama size tavsiyem örnek çalışmalarınızdan bir bülten hazırlayarak iş bağlamaya ve hakkı olan fiyatı çekmeye çalışmanız olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://linktr.ee/tarikcansaybak
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fiyatların bu kadar düşük olmaması gerekmektedir. Hele ki logo tasarımı eğer bir vektör siteden çalıntı tasarım yapmıyorsanız logo demek marka demektir. Marka yaratmak büyük bir iştir bu fiyatlar biz meslektaşların mesleğini öldürmeye yönelik olacaktır. Tabi insanlar yine kaliteli tasarım yapanları seçiyor orası ayrı ama size tavsiyem örnek çalışmalarınızdan bir bülten hazırlayarak iş bağlamaya ve hakkı olan fiyatı çekmeye çalışmanız olacaktır.
Çok doğru söylüyorsunuz. Fakat ben mesleğimi daha elime almadım. Yani ben daha öğrenciyim. Bunu, bana yazan ve yazacak arkadaşlara da pm aracılığıyla ekstra bir bilgi olarak veriyorum. Ona göre bana yaptırıp yaptırmıyorlar. Ayrıca çalıntı da yapmıyorum tasarımlarımı. El emeği göz nuru oluyor. Fiyatların neden bu kadar düşük olduğuna gelirsek tasarım konusunda iyi derecede bilgim olsa da bir logo için 75 TL, 100 TL veya daha fazla alacak kadar yeterli olmadığımı düşünüyorum. Zaten öğrenci olduğumu söylediğimde çekinerek yaklaşılıyor. Bu fiyatları verirsem müşteriye, şuan yazdığım parayı dahi alamam. Benim amacım sadece okulumu okurken geçim parası sağlamak. Zaten yazan 2-3 kişi oluyor. Bu yorumunuzla onları da kaçıracağım diye açıklama yapma gereği duydum. Saygılarımla.. İyi forumlar...
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
tarikcansaybak adlı üyeden alıntı
Konuş üstadım konuş o kadar haklisin ki..
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşımız kendini geliştirirken sembolik bir rakamla çalışmak istemiş. Ben destekliyorum bu tarz çalışanları. Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım/MakaleYazarlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
viskhey adlı üyeden alıntı
Çok doğru söylüyorsunuz. Fakat ben mesleğimi daha elime almadım. Yani ben daha öğrenciyim. Bunu, bana yazan ve yazacak arkadaşlara da pm aracılığıyla ekstra bir bilgi olarak veriyorum. Ona göre bana yaptırıp yaptırmıyorlar. Ayrıca çalıntı da yapmıyorum tasarımlarımı. El emeği göz nuru oluyor. Fiyatların neden bu kadar düşük olduğuna gelirsek tasarım konusunda iyi derecede bilgim olsa da bir logo için 75 TL, 100 TL veya daha fazla alacak kadar yeterli olmadığımı düşünüyorum. Zaten öğrenci olduğumu söylediğimde çekinerek yaklaşılıyor. Bu fiyatları verirsem müşteriye, şuan yazdığım parayı dahi alamam. Benim amacım sadece okulumu okurken geçim parası sağlamak. Zaten yazan 2-3 kişi oluyor. Bu yorumunuzla onları da kaçıracağım diye açıklama yapma gereği duydum. Saygılarımla.. İyi forumlar...
İyi akşamlar, konuyu uzatmayacağım hayırlı işler. :)
https://linktr.ee/tarikcansaybak