Merhabalar ingilizce kelime bilgisini arttırmaya yönelik olan projemi yayınlamaya başladım.
Projemin çıkış noktası kelime öğrenmem gerekiyordu en iyi yaparak öğrenirim diyerek bu şekilde yola çıktım.
Sizce nasıl ilerlemeliyim?

Mobil app bir kaç ay içinde gelecek şu an güncellemeler ve eklemeler devam ediyor.
Sistemdeki algoritma "sizin bir kelimeyi bir kere bilmeniz o kelimeyi öğrendiginiz anlamına gelmez" diyerek yola çıkmış ve aynı kelimeyi bazen 7-8 defa sorarak ve sizden gelen yanıtları analiz ederek sonuca varıyor.

Bildiginiz kelimeleri sistemde çıkartmıyor siz o bölümü tamamlayana kadar aynı kelimeleri görmüş oluyorsun buda defalarca tekrar imkanı saglıyor.

Şunu garanti edebiliyoruz siz site içerisindeki progress barda gözüken kelime öğrenme yüzdesini %100 yaptıgınızda algoritmaya göre sitedeki tüm kelimeleri bildiginizde minimum %60 kelime bilginizde artış olacaktır. Bunu deneyerek kendiniz görebilirsiniz.

Sistem şuan kelime ile ilgili resim ve ses kısımları eksik onlarda zamanla dolacak tek başıma hem yazılım hem görsel tasarım hem ses tasarımı ilgilenemiyorum. Her kelimenin ses ve görseli tamamlandıgında öğrenme çok daha kaliteli ve zevkli hale gelecek.

aynı zamanda sisteme şu şekilde hem seo açısından hemde kullanışlı olacağını düşünerek eklendi ve arama bölümünden otomatik olarak arama yapabilirsiniz.
https://ogrenebilirsin.com/cumlearamadetay/admit/120

ingilizce kelime öğrenme

discord adresimiz