Firma: Kaptanlar Nakliyat

Firma web sitesi: www.kaptanlarnakliyat.com



İstanbul'da ev eşyalarımı taşımak için daha önce 5 nakliye firmasıyla anlaşmıştım. Son taşınmamda bana çok yardımcı olan Kaptanlar Nakliyat firmasına sizlerden bahsetmek istiyorum. İnternet üzerinden evden eve nakliye firmaları aralarında en ön planda yer alıyordu. Hemen iletişime geçtim, üslubu güzel bir beyfendi açtı telefonu. Şehir içi yük ve eşya taşıma, evden eve nakliyat, ofis taşıma, villa taşıma hizmeti verdiklerini söylediler. Her hizmete ayrı nakliye araçları ve uzman ekibiyle hizmetlerini gerçekleştiriyorlar.

Taşınacak olan evimin hakkındaki tüm bilgileri öğrendikten sonra fiyat konusunda beni kırmayarak makul bir ücrete anlaştık. Söz verdikleri tarih ve saatte gelerek ev eşyalarımı paketleme hizmeti dahilinde hızlı ve profesyonel şekilde taşıdılar. Gerçekten işini kaliteli ve profesyonel yapan firma. Firma isminden de anlaşılacağı gibi bu işin kaptanı olmuşlar. Yakın çevremdeki kaliteli firma arayışı artık son buldu. Kaptanlar Nakliyat ailesiyle ev taşıma ve diğer ihtiyaçlarımızı artık sorunsuz gerçekleştiriyoruz.

İstanbul evden eve nakliyat, Kaptanlar nakliyat firması, İstanbul nakliye firmaları, En iyi nakliyat firması, Avrupa/Anadolu yakası taşımacılık şirketleri.