-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce bir site açtım. Yaklaşık 10 gün oldu. Şuan günde 1 - 2 kişi geliyor ancak trafik kaynağına baktığımda "direct" yazıyor. Yani organik hit henüz yok. Ancak bu nasıl mümkün olabiliyor? Sitemi ben hariç kimse bilmiyor ve direkt olarak linki yazarak nasıl girebiliyorlar? Bu birinci sorum.
İkinci sorum ise, sizce ne zaman yavaş yavaş 3 - 5 organik hit almaya başlarım? Siteye yavaş yavaş makale girişi yapıyorum. Henüz 2 makale var. Makaleler gayet özgün. Resim, ses vb. zengin içerikli ve 500 - 600 kelime. Bu yüzden yazması da uzun sürüyor. Öneri ve görüşlerinize açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benimde ingilizce bir websitem var 2 ayı biraz geçti. henüz organik bir hit alamadım. google da sıralamalara dahi girebildiğimi düşünmüyorum çoğu kelimede. sırrı nedir bunun
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cagatay169 motorsiklet modelleri, özellikleri, haberler vb
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim ingilizce sitemin 3. yılı doldu. İngilizcede hit almak türkçeye göre daha zordur çünkü kullanıcılar çok seçici oluyor. En ufak bir hatayı eleştriyor. O yüzden uzunca bir zaman beklemek hergün bir önceki günden daha fazla çalışmak gerek. Rakip siteleri inceleyip onlarda olmayan ama sende olması gereken şeyleri belirlemek ve siteye uygulamak gerek. Senin siten yeni, kategorinde en büyük siteleri bul ve detaylı incele, köprüyü geçene kadar onları taklit et, hit almaya başlayınca da onlardan farklı şeyler yapmaya çalış. vs vs vs :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim de yabancı sitem var . 13 haziranda açtım . 1.5 ay olmadan bir haftadır 2 3 kişi organik geliyor . Daha önce sitem olduğu için bu konuda az çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum . Şuan bazı kelimelerde ilk sayfa ve ikinci sayfada yer alıyorum . İçeriklerim 300 kelime civarı hep . Hitap ettiğim tek bir ülke yok . İngiltere , Abd , Güney afrika , hindistan son gelen ziyaretçilerin ülkesi .
Galiba 19 tane toplamda yazım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bence 10 gunluk bir site için hıt beklemek bıraz acelecılık olur bırakın zamana. Siz o arada pinterest vs. Şekilde kasmaya devam edin.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO bakımından gerekli ayarlamalar ve düzenlemeler yapıldıktan sonra iş zamana ve özgün makalelere kalır. Siteye girenleri Analytics'den kontrol ediyorsanız kendi girdikleriniz veya örümceklerden gelen isabetleri hariç tut seçeneği işaretlenmemişse Google ve diğer arama motorlarının botları gözüküyor olabilir. Filtreleme yaparak kendi IP adresinizi engelleyebilir ve verilerdeki kesinliği arttırabilirsiniz.