-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk olarak marka olabilecek ismin kısalması da işini görebilir. Ancak önceden sosyal medya hesaplarını falan kontrol et var mı o isimden KA alınmış mı, internette arattığında o isme ait neler çıkıyor gibi analizlerini yap. banka konusu, kargo konusu için acele etme. Satışların burada önemli. Eğer satış hemen başladıysa kargo sana günde ne kadar kargo yollayacağını vs bakar ki sen sürekli ürün gönderiyorsan hepsi havada kapar. Önce siteni vs oturttur sonra şahıs firmanı kur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim günde 1000 kargo çıkaran bir şirkette e ticaret yöneticisi olarak çalışıyorum. Kısaca anlatayım öncelikle ürünlerinizi trendyol n11 vs gibi yerlerden satıcaksanız bu firmalar belirli bir süre sonra başka bir portal satışını istemeyeceklerdir. Ayrıca %20 ye yakın komisyon alacaklardır. Ayrıca ptt kargo vs direk geçicen bunu. Sebebi basit. İade kabul etmiyolar ve sen platformlardan satış yapacaksan iade alman gerekicek ve ptt kargo bunu desteklemeyecektir. Yurt içi kargo fazla kar marjında tercih edilecek bir firma ve marka değerin yüksek az ürün kargolayacaksan tercih etmelisin. Geriye 3 şirket kalıyor aras, sürat, mng bunlar ise çok kargo çıkartan şirketler kullanıyor. Kargo şirketleri desi üzerinden fiyatlandırma yapacaklardır. En uygun fiyatları kampanyaları takip etmen lazım. Mesela ben 50 lira altında 10 desi altındakileri arasa veriyorum çünkü en ekonomik kampanya orda geri kalanı mng ye kota sorunu olanları sürat kargoya veriyorum. Ha sen dersen ben günde 3-5 kargo vericem sattığım üründen kazınıcam zaten vs yurt içini tavsiye ediyorum. Ayrıca faturalandırma muhasebe vs bunlara iyi tut hatta entegratör kullanabilirsin eğer platformlardan satış yapacaksan. İşletmenizin hedeflerini, raporlarını, ürünlerini vs göremediğim için ön görüm yok maalesef bi ihtiyacın lazım olursa yazabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca bir diğer önerim domain adının satış yapmayı planladığın sektörün adını geçmesi seo açısında seni öne taşıyacaktır. İsim seçerken buna ve akılda kalıcılığına dikkat et.