-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Adsense bir web sitesinde başvurulması gereken en son şey. Daha sitelerinizi açalı 1 hafta olmadan adsense başvurusu yapıp onay alıyorsunuz veya alamamaktan yakınıyorsunuz. Öncelikle sitenizin otoriterliğini sağlayın, daha sonra gerekli kitleyi oluşturup düzenli sitenizi ziyaret etmesini sağlayın. Daha sonrasında zaten başvurduğunuz kolaylıkla adsense alıp kazanmaya başlayacaksınız. Bu şekilde boş bir site ile adsense almak size birşey kazandırmayacağı gibi ileriye yönelik kaliteli bir siteniz olması durumunda başvurularda sıkıntı yaşayacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hayırlı kazançlar, bende adsense almaya çalıştığım zaman'da 1 senede almıştım her ay başvuruyor ve red alıyordum ama yılmıyor idim ama sonuç olarak 1 sene sonunda onay aldım, sitem ise 100 konulu bir acemilik sitemdi, çok çok başarılı olmanız dileği ile, iyi günler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öncelikle hayırlı olmasını dilerim,
Burada bir çok arkadaşın da dediği gibi içerik kalitesi ve devamlılığı çok önemli. kaliteli içerik üretip her gün belirli oranlarda sitene içerik eklemen gerekir. Biliyorsun google botları sitene içerik ekleme yoğunluğuna göre siteni ziyaret edecek ve yazılarını indexleyecektir. her gün aynı disiplinle ekleme yapıp google botlarını sitene her gün gelip index almanı sağlaman çok önemli. ne kadar çok google indexi o kadar çok bulunabilirlik. ne kadar çok bulunursan o kadar çok gösterim demek. o yüzden bunu hobi amaçlı değil bir iş olarak görmelisin. umarın her şey gönlünce olur. bol kazançlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Test Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitede güzel olan tek şey tema gerisi botlar sayesinde oluşturulmuş içerikler organik hit alman çok zor gözüküyor.