-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Web sitemde Linkler neden indexlenmiyor? Google da linki aratıyorum çıkmıyor. O kadar kendim içerik girdim, kopya içerik de değil, özgün makaleler fakat index almadı. Google search console dan dahi indexletiyorum fakat linklendime olmuyor sebebi nedir bilen var mı ya da daha önceden bu hataya rastlayan ???
Site adresi : NeArarsan.ORG
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Trafik gelmiyordur. Robot Txt sitemap ayarlarınızla alakalı olabilir. Pingleyin. iç dış seo yapın yaptırın Yoast seo eklentisi kurarak makaleleri SEO açısından daha zengin hale getirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Webmaster'ın İlk Kuralı : Önce Zarar Verme!
CoolDad
⚡ Backlink & SEO ⚡
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar. Alan adı yaşınız genç ise bu yaşadığınız sorun gayet normaldir. Google Search Console'a, site haritanızı yükleyin. Sitenizin, indekslemeye kapalı olmadığından emin olun. Sonrasında, zamana bırakın. Zamanla siteniz oturmaya başlar ve Google sitenizi ziyaret eder.
Sitenizin, hızlı indeks almasının ve indeks alan içeriklerin üst sıralarda listelenmesinin önemli bir faktörü backlink kazanmaktır. Kaliteli ve kalıcı backlink almak isterseniz, imzamdaki konuları ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Biraz zaman verin. 1 ay gibi bir süre bekleyin. Normal süreçler. Aslında sayfalarınız indexlenmiştir. Analiz aşamasındasınızdır. Yakında çıkmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
......
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
basich adlı üyeden alıntı
Biraz zaman verin. 1 ay gibi bir süre bekleyin. Normal süreçler. Aslında sayfalarınız indexlenmiştir. Analiz aşamasındasınızdır. Yakında çıkmaya başlar.
ATLAS2016 adlı üyeden alıntı
Trafik gelmiyordur. Robot Txt sitemap ayarlarınızla alakalı olabilir. Pingleyin. iç dış seo yapın yaptırın Yoast seo eklentisi kurarak makaleleri SEO açısından daha zengin hale getirin.
Galiba temadan kaynaklı DLE kullanıyordum web sitemde, wordprese geçiş yaptım. SEO Eklentisi kurdum ve birtakım ayarlar yaptıktan sonra google console hatalarını düzelttim. Şu an düzeldi. Teşekkürler tavsiyeleriniz için..