-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba herkese
Şöyle bir sorunum var; yeni içerik eklediğimde jetpack abonelerime bildirim gidiyor. Yazının tamamı mailde görünmesin diye more etiketi kullanıyordum fakat 10 gündür bu etiket çalışmamaya başladı. Jetpack güncellemeleriyle ilgili olabilir.
Bu sorunu aşmamın başka bir yolunu biliyor musunuz?
Yani abonelere mail gittiğinde yazının tamamı görünmesin belli bir kısmı görünsün, devamı için siteye gelsinler. Nasıl yapabiliriz?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
OOP
-
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende sadece belli bir kısım görünüyor. Etiket filanda kullanmıyorum. Şimdi baktım ayarlar kısmında okuma bölümü var orası özet olarak işaretlenmiş. Bunu denebilirsiniz, belki işinize yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende Tüm Metin olarak kalmış, oysa özet seçiliydi diye hatırlıyorum :D Bir yazı ekleyip denemem lazım. Teşekkürler
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Profesyonel destek isterseniz yardımcı olabilirim. Pm atabilirsiniz.
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrar merhaba. Sorun şöyle çözülüyor.
Öncelikle Ayarlar -> Okuma -> Akıştaki her bir yazı için dahil edin = Özet seçilecek.
Yeni yazı yayınlamadan önce de Özet alanına istediğiniz şeyi yazıp öyle yayınlıyorsunuz. Abonelere bu yazdığınız şey gidiyor.
Özet alanını doldurmazsanız yazının ilk bir kaç cümlesi gidiyor.
Aslında bu hep böyle oluyordu muhtemelen, ben more etiketi kullandığım için ihtiyaç hissetmemişim. Sanıyorum son Jetpack güncellemesiyle more etiketi etkisiz hale geldi artık.