DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aldığınız backlinkler spam score u baya bir arttırmış.
Spam score %28
(Spam score ne kadar yüksekse alınan backlinklerin kalitesi o kadar kötüdür.)
Tavsiyem kaliteli sitelerden tanıtım yazısı almanı yönündedir. Tabii öncelikle iç seo ayarlarını yapmanız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değerli zamanınızı harcayıp cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Peki tanıtım yazısını nasıl alacağım bununla ilgili bir şirket bir kuruluş veya bir kişi varmıdır bunu yapabilecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca şimdiden cevap vereyim çünkü bunu söyleyecekler olacaktır, diyeceksiniz ki Google a seo yaz bul bir şirket kurum anlaş seni yukarı taşısın. Tamam ama kim hangisi bunu nasıl bileceğim? Mesela buradaki backlink ile ilgili kişilerden aldığım backlink ler spam scorunu yükseltmiş doğru kişiyi kurumu şirketi nerden nasıl bileceğim bana yardımcı olursanız çok memnun kalacağım teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam şuana kadar hiç tanıtım yazısı almadım. Yakn bir zamanda ara ara ufak ufak almaya başlamayı düşünüyordum. İstersen açılışı senınle yapabiliriz. Site Genel Blog sitesi. 3Aylık değerleri her geçen gün yükseliyor.
Site değerleri:
DA19 PA34
Alexa TR 5,5k
Global 410k
SiyahBeyaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink işi zaman gerektiriyor biraz. İndexlenmesi okuması lazım botların. Zaten önemli olan quality backlink almak. Bende uzun bir süredir öğrenmeye çalışıyorum. Ancak 2 backlink bile zamanla etki etti(çok etmedi ama olsun) bende backlink alacağım. Ancak bu forumda her 3 kişiden biri backlink çalışması yapıyor yok 1000 tane whois yok 200 tane instagram yok 15 tane makale 200 tl felan oysa otoriter bi site backlinki 300-400 liraya veriyor. Bu yüzden iyi bir planlama yapman gerekiyor ve **************lara kanma. İyice araştır hatta tek tek ince ele sık doku kendin inşaa et
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitede satılan birçok backlink paketi eski. Çöp linkler içeriyor. Spam skoru %100 olan var. Bilmediğiniz yerden almayın.