-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sana özelden ulaşmak isteyenlere sakın itibar etme. Genelde aklına bir yerden girip paranı almaya çalışcaklar.
Ayrıca sakın kripta para işine girme. Bakma yukarıda yazanlara. Büyük para babalarına paranı yedirirsin sadece.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Potansiyeli yüksek olup teknik kısmı tamamlanan fakat henüz fazla bilinmeyen veya yeni olan projeleri satın alıp parayı teknik işler ve pazarlama olarak ikiye bölüp kazanç elde edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Parayı para olarak bekletmeyin eğer gerekmiyorsa 1-2 Yıl altın veya gümüş alabilirsiniz .
Araba alıp bekletebilir veya satabilirsiniz eğer tabi anlıyorsanız girişin bu işe arkadaşım yaptı 30-40 Bin kazanıp yurtdışına gitmişti ve oda küçükten başlamıştı bu parayı 4-5 ayda kazandı
Mobil Uygulama alıp reklam yapabilirsiniz bu küçük bütçe ile de olur . ( Kendi sektörüm takipçi satış uygulaması , Şifresiz araçlar , profilime kim baktı , iddaa tahmin , fal ... )
Dükkan olarak da berber hariç aklıma gelmiyor
Ben arkadaşımla internet üzerinden küçük bir butik açıp ayakkabı ben kazak satmıştık o işler göründüğü kadar kolay değil böyle bir şey yapmayın :) ama ortak olduğum kişinin arkadaşı bizim ürünlerin hepsini gittigidiyordan 2 Ayda 20-25₺ fazlasına sattı :)
Uygun arabayı bekleyip iyi fiyat verene satmak en mantıklısı acele etmemek gerekir tabikide
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sinirist
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
World
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 ay önce bitcoin aldım, aldığımda 64bin tl idi şuan ki fiyatı 84bin tl 100liralık aldığım bitcoin şuan 140 tl tavsiye ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Stuttgart'a yatır :D . Şaka bir yana geçen ay 35 bin tl ile altın alsaydın şimdi tadından yemez din .
3 kişi bu mesajı beğendi.
<? $Sensin ?>