-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam tam olarak ne yapmaya çalıştınız site konusu ne ile alakalı, web sitesi teması karışık geldi bana forum sözlük v.b bişi mi yapmaya kalktınız anlayamadım da?
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gizlilik Bildirimi ve Diğer Politikaları da eklemelisiniz. İletişim sayfasında Adres Telefon gibi iletişim bilgileri olması gerekiyor birde sanırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bana kalırsa temayı değişin derim, ilk izlenim olarak ilk defa böyle bir görünümle karşılaştım ve bana ilk ziyaretçi bakışı olarak karmaşık geldi ki adsense de bişi anlamamış olabilir site içeriği nereden ulaşılıyor v.b karışık yani. Üzgünüm ki ne gördüysem onu söylemek durumundayım ki bi değişimi en azından tema bazlı hakediyor site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
mucosoft adlı üyeden alıntı
"Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var.
Daha fazla bilgi için hesabınızdaki "Siteler" sayfasını ziyaret edin.
Bu yardım makalesinde daha fazla ayrıntı ve uygulama ipuçları bulabilirsiniz.
Sitenizi inceleyip güncellemenizi öneririz. Bunun ardından, bir inceleme isteği gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız sitenizin Program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen tüm sorunları çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi için lütfen AdSense Program politikaları ve AdSense Şartlar ve Koşullarını inceleyin."
Adsense bana bunu diyor. Çok detay belirtmemiş.
" Sitenizi inceleyip güncellemenizi öneririz. " Şurda belirtildiği gibi karışık bulmuşlar olabilir tema değişimi şart gibi gözüküyor.