nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
turkmaxi kesinlikle, vbulletin kendi kendini bitirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Mybb hiç popülermiydi ki bitsin hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar sitemde mybb kullanıyorum yakın dönemde lisans aldım vbulletin full ama yinede mybb bu site tutar sizlerde görürsünüz bedava iş olmaz ayrıca mybb de emin olun vbulletinden daha iyi seoda biraz sorunu var 5.6.2 vbulletin beş para etmez. şuan 4.2 sürümüne tema yaptırıyorum orjinal halide beş para etmez... orjinal temasında her yer kayık ayrıca temasıda 200 px den sonra bozuluyor mobil temasıda beş para etmez ayrı 2 tema kullanmak zorundasın bence vbulletin parasını haketmiyor. Responsive teması yok bi kere 3.8 dışında eklentisi sorun dili sorun... lisansıda bir ton para. Pişman oldum aldığıma... Güvenlik konusuna gelince %100 güvenli sistem yoktur.
Oppo Kullanıcı Platformu - ColorOS Türkiye
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rootz adlı üyeden alıntı
Haklısın hocam haksızsın diyemem de temaya para verene kadar ikinci el vB4 lisansı alır devam ederim :) SMF olsun phpBB olsun çok güzel mobile tam uyumlu temaları ücretsiz olarak mevcut. En azından MyBB'de de ücretsiz alternatifleri de olsun isterdim şahsen.
benim kastımda şu vb4 beş para etmez diyorum işte şuan tema yaptırıyorum full lisansım var ben beğenmedim. Mybb de çok büyük paralara ihtiyacın yok ki cüzi miktarlarla istediğini yapabilirsin işini bilen biri yetiyor sadece seo sunuda yaptırınca valla yağ gibi oluyor yağ ama bence vbulletine verilen para külliyen zarar. Test etmek istersen bana ulaş sana linki atayım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mybb hiç bir zaman zirveye oynayan bir sistem olamamıştır büyük projeler için kullanmaya değmez. son sözümdür, iyi çalışmalar.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Zoru başarırız imkansız zaman alır diyorum bu konuyu burada kapatıyorum... Burada yorum yapanların çoğu açık kaynak kodlu android işletim sistemi kullanan telefonlar kullanılıyor tabular yıkılmak içindir :) Saygılar...