-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorunun çözülmesi sadece wordpress ve tema + eklentilerin yenilenmesi ile çözülmez ne yazıkki , o yuzden sunucunun tekrar kurulması gerekli . Yani format atılıp yeniden kurulum şart yoksa hep tekrar eder
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyük ihtimalle hosting de barınan bir başka site üzerinden sizin dosyalarınıza da zarar vermiş olmalılar. Eklenti den hacklenmeniz zor ayrıca veritabanı saldırları için vs. WordPress Hash kullanmakta. Sitenizi PM olarak gönderirseniz yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam Eklenti Hacklenmeleri Nadir Görülen Bi Durumdur. Karşımıza Sadece Şu Durumlar Çıkar
1: Tema Warez/Nulled
2: Kod Satırında Hatalı Açık Kod
3: Hatalı Script Kullanımı Nulled gibi siteler
4: Bir Eklentinin Premium Versiyonununa Para vermeyip crackli versiyonu kullanmak
Bunlarda Benim Tavsiyem (İmporter Eklentilerinde İşiniz Bittiğinde Eklentiyi Kaldırın ve Aktif Olmayan Eklentileri Silin=
Php Sürümünüzü En Son Sürüme Getirin İdeal 7.1 veya 7.3. Bundan Hack Yeme Olasılığınız Çok Fazla. yani php sürümünün ideal versiyonunun altında kullanmak örnek 5.5 gibi sürümler artık hacklenmeye müsait
Ve Gözlemlediğim Kadarıyla Birden Fazla Sayfa Yapıcı Plugin Kullanıyorsunuz Tavsiyem Elemanator veya Page Builder Tabi Kullandığınız tema eklenti olarak başka eklenti tercih ettiyse onu kullanın.
Onun Dışında Önerdiklerimi Kullanın
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletme ve WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Site adresini PM atar mısınız.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eklentilerinizde bir sorun yok kontrol ettim, hosting kullandığınız için ben bir öneride bulunamayacağım.
Sağlayıcınız ile görüşün
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Veritabanı ile admin panel şifreleri değişmediği sürece hep erişim olur dışarıdan.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Temaya bak derim; özellikle header, footer dosyalarına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle ilgi ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sitelerim ilk başta hiç açılmıyordu. Dosyaları temizleyip virüslü kodları silerek sitelerin aktif hale gelmesini sağladım. Fakat bu yönlendirme sorununu halen çözemedim :(
Bilgim dahilinde elimden geleni yaptım fakat sorunu çözemiyorum. Hosting firması kendilerinden kaynaklanan birşey olmadığını eklentilerde bulunan açıktan bütün sitelere sızıldığından bahsediyor bu nedenle firma tarafındanda yardım alamıyorum.
Müşteriler mağdur ben mağdurum 2 günüm bu sorunla uğraşmakla geçti halende uğraşıyorum.
Allah belalarını versin bu saldırıları yapanların !
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar sunucu sıfırlandı komple herşey silindi. Cpanelden domaini bağladım ve cpanel üzerinden wordpres'i kurdum buna rağmen halen sitem ilk açılışta reklamlı sitelere yönlendiriliyor daha sonrasında normal siteye giriş yapılıyor.
Adwords ve facebook reklamlarım haliyle iptal url yönlendirme hatası politika ihlali alıyor.
Uzman arkadaşlardan sorunum için yardım beklemekteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hostinginizle iletişime geçin.Büyük bi ihtimal sunucudaki diğer siteler de sizin durumunuzda ve büyük ihtimal hosting sağlayacağı eklentilerinizi kontrol edin diye size söyleyecek siz de tırmalayıp duracaksınız.Hostinginizi acilen değiştirin
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu