-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bıkmadan usanmadan yazmaya devam, elbet gelir istenilen düzeye 🌸🌸🌸
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani demem oki aslında çok güzel işler başarabiliriz ama özgün içerik konusunda yetersizim. Aslında özgün içerik olusturabilecegim tek alan mesleğim . Hakimim konuya 10 senedir öğretmenim. Ama onuda yapmak istemiyorum. Öyle bir işe girissem Facebook whassup arkadaşlarım günlük 100 hit sağlar sonuçta arkadaslarim ya öğretmen ya da veliler girer . Ama dediğim gibi istediğim kalite de içerik olmazsa rezil olmak ta var . Etkinlik paylaşımı düşünüyorum o da çöplük binlerce site var . Bilemiyorum yani kararsızlık çok kötü
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani bilmiyorum kardeşim. Aslında ben 10 sene önce uğraşıyodum bu tarz şeylerle aklımda hep projeler var ama çok sermaye istiyor . O yüzden ilgilenmiyorum ama şu koronadan dolayı dışarı bile çıkmıyorum . Okullarda tatil can sıkıntısı işte tekrar sardım site işlerine
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Megali adlı üyeden alıntı
Yasin öyle ama tabi bizimkisi bedava olunca sınırlı sizin siteler doğal olarak daha profesyonel ben hiç blogger sitesi görmedim çok takip edilen
En basitinden öğrenci olduğumdan bildiğim fenbilim.net var, eğitimde bile var sağlam Blogger altyapılı siteler. Bakış açınız yanlış bana göre.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogspot uzantılı siteler bana daha çekici gelmiştir. :) Bu uzantıdaki siteyi açalı 10 yıla yaklaştı. Sonra başka uzantıdaki adreslerden de açtım. Wordpress hariç. Çünkü adsoyad kullanıcı adını almayı tercih ettiğim için wordpress'e yetişemedim. Wordpress'i açmışlar, öylece bırakmışlar yıllar evvel. Wp'nin resmî facebook sayfasına mail yazdım ama siteyi açanın kapatması gerekiyormuş. Neyse... Bir gün aklıma blogger geldi. Fakat mail adresini hatırlayamıyorum. Site öylece bana bakıyor; adsoyad yine. Tam umudu kesmiştim ki, yine seneler önce açtığım bir mail adresine girince, blogger'i orada buldum. O da şöyle oldu: Blogger'i yönettiğim e-posta adresini, bahsettiğim e-posta'ya yönlendirmişim. Yani direkt değil de, dolaylı yoldan ulaştım. Nasıl sevindim anlatamam. Açtığınız konu sayesinde bunu paylaşma ihtiyacı hissettim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
arkadaşlar 3 dk kalalım sitede farklı sayfaları gezerek.