Merhaba bugün anydesk üzerinden bağlanarak uzun bir süre tarama yaptım cpanel üzerinden dosyalarda bulamadım ardından tüm dosyaları zip haline getirip zip üzerinden satır araması gerçekleştirdim yine dosyalar üzerinde bulamadım sorun temada değil tema değiştirincede aynı kod var sorun wordpress içine şifrelenmiş bir php kodu ile çalışıyor Base64 str_rot13 tarzıda aradım fakat bulamadım wordpress konusunda uzman olan arkadaşlar var ise sql üzerinden html veri yazılıyor ise onlara danışmak daha iyi olacaktır onun dışında tek çözüm wordpress'i baştan kurup sıfır bir vps üzerine cpanel, cyberpanel veya plesk ile hem sunucuda tek site olur hem de güvenliğini kendiniz sağlarsınız wordpress üzerinde fazla bir açık yok zaten açık bulunduğunda kısa sürede güncelleme getiren bir sistem wordpress bu sorumluluğu üstleniyor zaten demek istediğim şudur ki wordpress login sayfasının adresini değiştirin ve login işlemi öncesinde kolay bir captcha ekleyin sabit ip kullanıyor iseniz ip kısıtlaması getirin onun dışında admin panele erişim sağlanmayacaktır birde güvenilir olduğundan tam emin olmadığınız uzak tema/eklenti wordpress onaysız hiç bir dosyayı güvenlik uzmanı birine analiz ettirmeden sitenize yüklememekte fayda var.
Onun dışında şu işlemleri gözden geçirin reklam amaçlı değil önceden paylaştığımız bir makale ; https://obir.ninja/guvenlik/04/wordpress-a-dan-z-ye-guvenlik/