ercorc
Grafik Tasarımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Merhaba, wordpress için siteye girilen içeriği otomatik olarak seçilen sosyal medya sitelerinde paylaşacak, belirli zamanlarda en eski yazılardan başlayarak paylaşım yapabilecek bir kod yazdırmak istiyorum. Bütçe olarak uygun yapabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Çok eklenti denedim ya siteyi çok kasıyor, ya da ücretsiz sürümlerinde kısıtlı sosyal medya eklenebiliyor, O yüzden eklenti yerine kod yazdırmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar özel mesajla teklif verebilir. Dediğim gibi çok fazla bütçe ayıramam, zaten proje site şuan lokalde yapım aşamasındadır.
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yapacak arkadaş bedelini iletirse ben de talibim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ücretsiz zapier.com sitesi var. Bi bakın para vermeden önce eklentisiz çözün
Rss feed ile
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha önce bu tarz bir eklenti yazdım ancak şunu belirtmem gerek, oto paylaşım eklentileri, eklenen her içeriğin bilgisini veritabanından alarak paylaşır. Yani arka planda veritabanı sorguları çalışır. Postmeta'dan görsel, title gibi bilgileri alır, posttan içeriğe dair bilgileri alır. Eğer postmeta ve post tablolarınız aşırı yüklü satırlardan oluşuyorsa sitenizde yavaşlama söz konusu olur. Çünkü her içerikte CPU kullanımı artacak, sorgu çalışması gerekmektedir.