-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar arama motorunda gezerken utanç duyduğum bir nokta oldu gerçekten türkiyede kardeşliğin öldüğü noktaya gelmişiz son 1 hafta içinde en çok aranan kelime kategorisine düşen elazığ kürtmü malatya kürtmü ne kadar utanç verici hani böyle bir zamanda deprem de yardim araması yükselmesi gerekirken durum beni çok üzdü amerika ve diğer ülkeler türkiye yi bölemiyor ama biz kürtler türkler olarak birbirimizin suyunu siyasilleştirip kurutmaya çalışıyoruz bu sözüm sadece yapanlaradır allah onları ıslah etsin ne diyem 😒
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Durum aşağıda ki fıkra gibi olduğu sürece bir dirhem ilerleyemeyiz
Fıkra bu ya; Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Her yerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Bizimki bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani bekliyor.
– Bu ne demiş ?
– Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradaki zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor…
Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş. Bizimki yine dayanamamış;
– Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
– Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
– Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
Kıdemli artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
– O Türklerin kazanı. Görevli zebaniye gerek duymuyoruz. Zaten içlerinden birisi çıkmak için çaba sarf ettiğinde diğerleri birlik olarak hemen onu aşağıya çekiyor.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Elazığda 20 gün kaldım. Bi sabah otelin balkonundan baktım heryer özel harekat-zırhlı araçlar dolu. O zamanlar da hdp sağda solda eylem yapıyor...
Esnaf bi abi vardı. hdp burda olay çıkarırmı diye sordum. Elazığ milliyetçidir. hdp burda meydana çıkarsa karşısında önce elazığ halkını bulur demişti.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bi söz var ama yazmaya çalışsam ya banlanırım ya ******* larla dolu bi cümle bizi anlatmış olur :)
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üzücü ama öyle hocam benim etrafimdaki doğulular Türkleri sevmiyor hiç hepsi böyle değil tabi ama çoğunluk biraz ırkçı gibi
https://bit.ly/3ggzPQP - ♣ Freepik Aylık/Yıllık Premium Hesap Satış - ♣