embisi
www.buneymis.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese selamlar, görüyorum ki insanlar pinterestte pinlemek bişeyler yapmak için çaba sarf ediyor. Nedir bu pinterest olayı, ne katkısı vardır, nerden öğrenebiliriz. Bilgisi olan arkadaşları konu altına bekliyorum iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Pinterest aslında instagram mantığı gibi ama biraz daha farklı sevdiğin veya beğendiğin fotoğraflardan panolar oluşturabiliyorsun. insanları takip edebiliyorsun. Ben ilgi alanlarım ile ilgili panolar oluşturdum ve zaman geçiriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıdaki arkadaşa ek olarak;
+En güzel yanı eklediğin resimleri kendi web sitene yönlendirebiliyorsun. Böylelikle ayrı bir ziyaretçi trafiği kazanıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarıyla; yüklediğin görsellere tıklayan kişiler senin web sitesine gidiyor. Burada mühim olan; Pinterest'i kişisel ve aile albümü gibi kullanmak yerine, insanları ilgilendiren görseller eklemek. Zaten kategoriler var. (Örn: Edebiyat, Sağlık, Din, Atatürk vs.) Bu görsellerle ilişkili link verdiğinde bloğuna ziyaretçi çekiyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Turkish pinterest = İçerik hırsızlığı ve spam
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pinterestten trafik çekiyorlar hocam yani sosyal medyadan trafik çekermiş gibi. Hit için yani kısacası
https://bit.ly/3ggzPQP - ♣ Freepik Aylık/Yıllık Premium Hesap Satış - ♣
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun süredir kullanıyorum. Hit geliyor ancak abartıldığı kadar gelmiyor. Ana sayfamda 3 sene önceki resimler var. Kadın odaklı şeyler ama ilgi görüyor gibi. Moda tasarım vb. Ancak diğer alanlarda ilgi göremedim. Gören varsa da nasıl görmüş çok merak ediyorum çünkü öyle bir ortamı yok. Yemek tarifi, moda, video gibi şeyler ilgi görüyor. Zaten sana bazen bildirimle öneriler veriyor. Mesela ben fil ve dizi konusu olan resimleri açıyorum algoritması daha 1 kere bana bu konuyu önermedi bildirimle. Varsa yoksa sanat diyor başka bir şey demiyor.