-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, google ın sıralama algoritmasında tam olarak şunu şunu yaparsan üst sıraya çıkarsın gibi bir şeyden söz etmek mümkün değil. Peki sizce anahtar kelimelerin yazı tipinin(kalın-italik vs) algoritmada etkisi var mı? Ben açıkcası olduğunu düşünüyorum google botları daha iyi crawl edebilir 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ingilizce sitelerden edindigim bilgilere gore maalesef Google artik anahtar kelimeleri (keywords) takmiyor. Bosa kasmayin.
icerik ekleyin, guncel tutun, guncel bilgiler verin mumkunse, bu yeterlidir
Labirent Kent: https://labikent.com
CoolDad
⚡ Backlink & SEO ⚡
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Anahtar kelimeyi; kalın, italik, altı çizili olarak belirtmenin faydası var. Site URL ve içerik başlığını, makale içerisinde de vurguluyorsunuz. Tek bir anahtar kelimeye yoğunlaşmayın. Anahtar kelimelerin, yan anlamlarını ve diğer aranma modellerini de yazınıza dahil edin. Ben, anahtar kelimelerin renklendirilmesini öneriyorum. Bizzat, faydasını gördüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İnsanların okumalarını kolaylaştırmak dışında bir işe yaramaz, google botu bir yazılımdan ibarettir bot için kelime ve kelime tekdir, aaaa bu kalınmış demez. Ancak Korelasyon açısından yazı içerisinde geçme sıklığı önemli...
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Tabii ki önemli. Sizin orada zaten bold italik altı çizili yapmanızın nedeni okuyucunun da aynı şekilde okumaya devam etmesini ve konudan kopmamasını sağlamak.
1 kişi bu mesajı beğendi.