-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Joomla içerik yönetim sistemi uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iPhone 4'te iOS 6 beta 4 yükledikten sonra sistem dosyalarından 3D aktif ettiimde kasılmaksızın gayet güzel çalıştığını tespit ettim. Ancak bağlantı hızının da etkisinin olduğunu unutmayalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mobilya ve dekorasyon mağazacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iPhone 4'te iOS 6 beta 4 yükledikten sonra sistem dosyalarından 3D aktif ettiimde kasılmaksızın gayet güzel çalıştığını tespit ettim. Ancak bağlantı hızının da etkisinin olduğunu unutmayalım
Nasıl yani ? iphone 4 te haritalarda 3d'yi mi aktif ettin? yanlışmı anladım.
Birde benim iphone 4 te ios 5.1.1 yüklü ve ne yapsam yapayım eski sürüm yükleyemedim. En önemli sebebi efektlerde yaşadığım kasma ve takılmalar. Kamera kapatırken, geçişlerde v.s.
Ancak ios 5 le gelen, imessege, icloud ve bildirim merkezi v.s. kapatınca biraz da akıcı olduğunu hissettim bu sebeple ios 4 sürümünü yüklersem efektlerde akıcılığı yakalarım diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum ?
Ev Dekorasyonu
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mobilya ve dekorasyon mağazacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence bosuna ugraşma
yüklersin ama zor olur
bir de ios 5 bence gayet iyi
Hocam bu ios 6 gm sürümü yükledim inan iphone 4 iphone 4s teki akıcılığa kavuştu. Gerçekten çok iyi oldu ios 5'teymiş bütün problem...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ev Dekorasyonu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet şu an bende iOS 6 GM sürümünü kullanmaktayım iOS 6 gerçekten iyi hız konusundada iyileşme var gibi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.