-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar röportaj üzerine youtube kanalı açmaya karar verdim ben röportaj yapmak isteyeceğim kişilere takdir edersiniz ki herkesin kişisel websitesi ve sosyal medya hesapları yok nasıl ulaşacağım bu kişilere örneğin önemli bir alandan A kişisiyle röportaj yapmak istiyorum ne yapmam gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
A kişisinin kim olduğuna bağlı. Herkese farklı bir ulaşma yolu vardır. Kimine twitter'dan, kimine menajerinden, kimine web sitesinden, kimine meslek örgütünden. Ulaşmak isteyene yol çok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce kendi yakınlarınla başla baktın çenen güzel geldi bir de röportajların başarılı ise çık sokağa kibarca izin isteyerek röportajını yaparsın ama önce tanıdıkların. :) Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Amele
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım ünlü ya da tanıdık simalarla röportaj yapmak istiyorsun doğru mu anladım?
5-6 sene kadar önce olsa işin çok çok kolay olurdu. Teknik donanımları tamamladıktan sonra bir konsept belirleyip 1-2 kolay erişilebilir ünlü ile başlayıp gerisini çorap söküğü gibi samimiyetine bağlı olarak götürebilirdin. Ama işler değişti.
Youtube'ta onedio başta olmak üzere zilyon tane kanal oluştu bu içerikleri yapan. Bu durumda önce farkını ortaya koyabilecek yine 1-2 pilot ünlü ile bölümleri oluşturman. Daha sonra ulaşmak istediğin kişilere kanalını referans vererek bir şekilde mutlaka ulaşırsın. Herkesin hesabı olmayabilir ama ulaşacak bir yol mutlaka var. Biraz gazetecilik ruhu lazım o kadar.
Bence ulaşmak istediklerine nasıl ulaşacağından önce konseptini belirleyip onu benzersizleştir ve kendine uyarla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam araştırdım açık bir yol olmasa karar vermezdim, ünlüler var ama sadece ünlüler değil normal bildiğimiz vatandaşlarımız da var, amacım sadece para kazanmak değil insanlara birşeyler öğretmek.