Merhaba ,
Siteyi elimde tutup daha da geliştirmek istiyordum fakat kpss sınavım sebebiyle aksatacağım mecburiyettten.Bu sebeple satışa çıkarıyorum.
Yine de istediğim teklif gelmesse satmayacağım şuan için masrafına satışa sunacağım.
Site adresi : P.M ile (.com Keyword domain)
Sitenin aylık getirisi: 15-25 TL (Link kısaltma)
Sitenin açılış tarihi:14.11.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir:Torrent film dizi oyun
Günlük hit sayısı: 300-450(Detaylar Ekte)
Ziyaretçi kaynağı: %95 Google %5diğer
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm İçerik
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinen yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Orjinal jannah temasıdır , kullanımda herhangi bir sıkıntı olmayıp lisans kalacak fakat devredilmeyecektir.Bununla ilgili pm den sorabilirsiniz kafanıza takılanı)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Alexa Global : 516,947
Alexa TR: 8,440
Site İçin İstenen Fiyat : 850 TL
200 TL'ye içerik için bot yazdırıldı. +2 bot da ben entegre ettim toplam 3 bot mevcuttur. (1i film , 2si oyun botudur)
150 TLye devam etmekte olan backlink çalışması yaptırılmakta.Rapor 1 hafta içinde gönderilecek.
69 TL'ye domaini +1 yıl uzattım. Domain bitiş tarihi : 14.11.2021
211 Adet yayımlanmış 6 adet zamanlanmış ve 3 adet taslak içerik olmak üzere toplam 220 adet içerik bulunmaktadır.
Site için yaklaşık 15 gündür link kısaltma servisi kullanılmaktadır. Günlük istatistik(12 ağustos ilk tarih sadece 1 link kısaltıldı o tarihte) :
Analytics Son 1 hafta raporu ,ciddi alıcılar için yetki verilecek :
Console Search Performans raporu :
Her Türlü Soru İçin PM atabilirsiniz.
Siteyi PM isteyen herkese dönüş yapma sözü vermediğimi belirteyim....
Diğer Ulaşım Yolu : +90 850 302 1235 (Whatsapp ile yazınız ve lütfen wmaraci üyesi iseniz baştan nick belirtiniz)