interwebdex adlı üyeden alıntı
'' 100 Tl ye hazır sistem kurarım hocam '' Demiş biride :))
Domain Hosting Dahil Anahtar teslim 300 lira mı :) siz serbest piyasa yapmıyorsunuz Serbest piyasanın içinden geçiyorsunuz.
7.99 dolar domain kdvsi 1,44 dolar= 69 TL
Hosting = 100 TL
( kendi ücretsiz paylaşımlı hostinginizi düşünüyorsanız tavsiye etmem. çünkü forum sitesi sunucuyu yorar. bir zaman sonra o forum sitesi 10 snde falan açılır.)
170 Lira hiç birşey yapmadan harcadınız.
Karınız 130 lira mı ? peki ya aşşagıda yazdıklarımın garantisi nerde
Emek= ??
Zaman=??
Sorunlar ??
Lisans ??
300 liraya verdiginiz hizmetler ancak bu soru işaretleri kadar olur. bu işleri hakkı ile yapanlar ve vegi mükellefi olan insanlar var burada.
bırakın siz makale yazmaya devam edin
işide bilenler yapsın.
Sunucu
Kardeşim sen çok biliyorsun bu işleri başlangıç için sunucu zaten fazla masraf tutacağı garanti değil ,baktın forum tutuyor zaten sunucu almasını tavsiye ederiz ,
Lisans ,
Lisansı tabiki cebimden vermeyeceğim
Kullanıcıya bütün alternatifleri sunarız lisanslı olanlar var olmayanlar var tamamen kendi tercihi
Makale konusuna gelince
İstersen ben sana forumu kurayım sen dene eğer 2 saniye altında açılır ve bir açık bulamazsan senden bir özür makalesi rica edeyim
İşi bilenler yapsın
Profilimi gez ben bu islere yeni girmedim olası bütün hata , sorun , sıkıntı varsa karşılaştım halada benzer iş yapan kişilerden hizmet alır benden farklı ne hizmet sunuyorlar bakarım
Piyasayida sisirmenin bir manası yok forum kurulumu ne kadar zor bir işte 3- 5 k fiyat çekelim ve kişi fazla müşterisi varsa surumden her türlü kazanır