duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar Jannah extensions eklentisini kurduğumda
require_once(): Failed opening required 'shortcodes/shortcodes.php' (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear')
12.satırda sorun olduğunu söylüyor 12.satıdak kod ''require_once( 'shortcodes/shortcodes.php' );'' bu şekilde ne yapabilirim
Sorun Wordpress 5.5 geçtikten sonra oluştu temayı güncelledim ama nafile nereden güncelledim şu lanet 5.5 sorun üstüne sorun
www.gezelim.me
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
denedim hocam ama yemedi yine eklentiyi devreye koyamıyorum 12.satırı sildimmi bu kez site açılmıyor hiç garip bişi oldu ama anlayamadım.
Web sitenizde kritik bir hata oluştu. Lütfen talimatlar için site yöneticisi e-postası gelen kutunuzu kontrol edin.
WordPress'te hata ayıklama hakkında daha fazla bilgi edinin. hatası vermeye baişadı
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam wordpress 5.5 ile tema ayarlarında bir şey değişmiş sanırım. Kendi kullandığım temada da uyarı vermişlerdi. Wordpress 5.5 e güncellemeden önce lütfen temanızı en son sürüme güncelleyin yoksa hata alırsınız şeklinde bir uyarı verdi. Bu nedenle önce temayı güncelleyip daha sonra wordpress güncellenmesi istenildi.
Sizde de böyle bir sorun olabilir.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com